nedelja, 04 oktobar 2015 15:40

alt

Jelena je komentarisala kako je to njena priča


Milomir Marić je u okviru svoje emisije "Goli život" ukućanima doneo štampu, a jedan od naslova je bio vezan za pokojnog oca Zorice Dukić.

U ekskluzivnoj vili Parova ukućani su imali prilike da vide šta se o njima piše proteklih dana u novinama. Zorica se jako uznemirila kada je pročitala članak o njoj, i kroz suze ispričala šta se zaista događalo posle smrti njenog oca.

Naime, Zorica je demantovala priču iz novina da se lečila od depresije zbog smrti svog oca, i da nije izlazila iz kuče mesec dana. "Ne, to nije istina. Ja jesam bila povučena u sebe i bilo mi je teško da se vratim nomralnom životu, ali nisam se lečila od depresije", rekla je Zorica.

Dok je ona pričala priču o svom pokojnom ocu, Jelena Golubović je sa Ružicom Veljković komentarisala kako je to njena priča, i kako je to članak vezan za njenog pokojnog oca, pošto je pre nekoliko dana pričala ukućanima njenu tužnu priču. Zorici je bilo jako krivo zbog nepoštovanja ukućanki prema njoj, pa je tom prilikom rekla da ona nikada nije pričala o njenom pokojnom ocu, i da ne želi da na taj način dolazi do marketinga kao pojedine osobe.

Ovako je sve to izgledalo sinoć u vili Parova:Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (0)add comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop