petak, 19 februar 2016 09:41

alt

Zorica je već naoštrila kandže za Vesnu


Zoricu Brunclik željno iščekuju na imanju u Lisoviću, a njen jedini uslov produkciji jeste bio da s njom uđe suprug Miroljub Aranđelović Kemiš.

Uplašena da bi njegova bivša supruga Vesna Zmijanac mogla da je napadne, pevačica se osigurala. Jedno je sigurno, u tom sendviču najteže će biti harmonikašu.

"Zorica nije imala nikakve specijalne prohteve jer joj je ponuđen pozamašan honorar, ali je zahtevala da Kemiš uđe s njom na farmu. Iako on nije rijaliti igrač, zbog nje će ući na imanje. Nije mu prijatno što je Vesna tamo jer zna da može doći do otrovnih strelica usmerenih prema Zorici, ali više mu nema nazad", rekao je izvor blizak bračnom paru i dodaje.

"Zorica je već naoštrila kandže za Vesnu Zmijanac, a Kemiš joj je tajno oružje. Njega pomalo plaši ova situacija jer dobro poznaje obe pevačice - Zoricu, koja je emotivna, i Vesnu, koja ume da provocira", završava naš izvor.

Podsećanja radi, Zorica i Vesna glavni su akteri jednog od najvećih estradnih ratova, a razlog je upravo Kemiš, koji je okončao brak sa Zmijančevom zato što se zaljubio u Brunclikovu. Iako su godinama kasnije podigle bele zastave i nastupile zajedno na Zoričinom koncertu, pitanje je u kakvom će odnosu biti kada se na imanju spoji stari ljubavni trio.


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (1)add comment

lošmi said:

...
to ce biti ljubavni trougao.gledacemo sex u trojku na farmi.a mozda ce im se pridruziti i zorka mecka pa ce to biti ljubavni cetvorougao.najsmesnije ce da bude kada medved kemis naskoci na zorku mecku
20. 02. 2016

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop