Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524
utorak, 09 jun 2015 09:00

alt

"Mimi Oro izgleda kao pokojni Majkl Džekson"Ružica Veljković večeras nije mogla da poveruje šta je Tijana Maksimović izgovorila.–Da li je moguće da si rekla da to što je Mimi Oro dve godine u novinama, da zato Maca nema pravo da je napada? – upitala je Ružica Tijanu i nazvala je glupom.

Sa druge strane, Zmaj od Šipova je prokomentarisao da je Tijana gluplja čak i od njegove krave, dok je Maca prozvala Mimi, za koju je rekla da izgleda kao pokojni Majkl Džekson.Kasnije Maca nije htela da se izvini Mimi što joj je navodno pomenula majku. Mimi se rasplakala, a Senada joj je zapevala "Plači, moli, tu pomoći nema" od Zlate Petrović.Kasnije se rasplakala i Maca, i to zbog lepih reči koje je njoj uputila folk zvezda Dara Bubamara.


Get Adobe Flash player


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (3)add comment

meda said:

...
Odusevljen sam naslovom pun pogodak za ovu orlusinu odvratnu
09. 06. 2015

hahaha said:

...
Vidi se da je danas unosnije biti ELITNA PROSTITUTKA, nego doktorka. Vidim Nadu Macuru, nema zena kad ni da
se naspava od intervencija, a ove jeebacice su svaki
cas u krevetu na "RADNOM MESTU" :(
Pitam se samo, ko ovu Mimi krese - sa KONJSKOM GLAVOM
09. 06. 2015

haha said:

...
Dobro je i rekla daje se na važnost obične prostitutke ,i liči na majka samo je duplo ružnije od njega ,akrep sa majmunski glavom i pilećim mozgom.
09. 06. 2015

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop