četvrtak, 21 januar 2016 15:33

alt

Niko ovo nije očekivao da se desiVeć nekoliko nedelja se o tome šuška, ali izgleda da je Gabrijela definitivno zaboravila i Semira i Radeta, i kako navodi magazin “Star”, smuvala se sa Milošem Radičevićem.

– Miloš se Gabrijeli svideo još na imanju, ali zbog svega što se dešavalo sa Semirom i Radetom nije želela da ulazi u bilo kakve kombinacije sa trećim muškarcem, i to isključivo zbog majke i brata koji su je gledali sve vreme. Međutim, čim su izašli, rešili su da nadoknade propušteno. Njihov susret u Kruševcu sedam dana nakon “Farme” bio je presudan jer su od te večeri skoro nerazdvojni. Gabi je zaljubljena do ušiju, a i Miloš je baš slab na vatrenu Bugarku. Pa odmah su te večeri prespavali zajedno u stanu kod nekog Gabrijelinog rođaka u Kruševcu – navodi izvor blizak mladom paru.

Sa druge strane, Gabrijela je indirektno potvrdila ove priče. – Miloš je momak kojeg bi svaka devojka poželela, ali ja naš odnos ne želim da komentarišem. U svakom slučaju, ne smeta mi da me povezuju sa njim – rekla je Gabrijela Pejčev.

Izvor: Star


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (2)add comment

tijana tablet-a said:

...
uh sto bih ovog milosa trosila po celi dan.uh kako sam se naprzila na ovog baticu.extra si batice
22. 01. 2016

xy said:

...
divan par, zelila sam da se to desi i prije, dok su bili na farmi
22. 01. 2016

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop