ponedeljak, 14 mart 2016 15:46

alt

Moraće da plati kaznu od 20.000 €


Željko Stojanović odlučio je da napusti dalje takmičenje u šou programu „Parovi“, čime ostaje bez honorara koji je do sada zaradio. Pored toga, produkcija Hepi televizije tužiće ga za nepoštovanje ugovora, zbog čega će morati da plati kaznu od 20.000 evra!

Stojanović je rekao da ne želi više da učestvuje u „Parovima“, te nije raspoložen za nove igre jer su se pojavili novi učesnici, pa je svojevoljno napustio vilu u kojoj je boravio mesecima i bio jedan od favorita.

- Ne igram više - bio je kratak Stojanović, koji je potom odložio svoju bubicu u tajnoj sobi i napustio dalje takmičenje.

Prisutni u prvi mah nisu bili sigurni da li je ovo još jedna njegova igra, jer je često u programu uživo govorio da želi da napusti šou, a onda se borio još vatrenije. No, pošto se nije vratio, bilo je jasno da je zauvek napustio vilu.

- Istina je, Željko Stojanović je odustao od daljeg takmičenje za vrednu nagradu od 100.000 evra, ali je napuštanjem boravka u rijalitiju ostao i bez honorara. Prema podacima iz ugovora, koji su potpisali svi takmičari, njih mogu da izbace glasači svojim sms porukama ili produkcija. Učesnici koji napuste dalji boravak u vili, mimo ovih pravila, ostaju bez zarađenog honorara, ali imaju obavezu i da plate kaznu u iznosu od 20.000 evra - kažu u produkciji Hepi televizije.


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (3)add comment

milinko said:

...
a da li ce happy tv da plati kaznu i zabranu emitovanja zbog podrzavanja nasilja???gde je rra???
14. 03. 2016

Mira said:

...
Kriminalci vladaju Srbijom koja država kakvo uredjenje ubice krvoloci.
14. 03. 2016

meda said:

...
Ma ono je postala luda kuca a sad jos i ovi novi ucesnici boze me sacuvaj. Ma necu vise da ih pratim dosadni su sve sami nasilnici i ludaci jos kad sam vidla Fevavi smucilo mi se sve
14. 03. 2016

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop