ponedeljak, 01 februar 2016 10:27

alt

Veče je počelo svađom Brendona i Gastoza


U "Parovima" je u nedelju veče održano lažno izbacivanje, a veče su obeležile nove svađe i sukobi među takmičarima.

Veče je počelo svađom Brendona i Gastoza, koji su se raspravljali oko toga ko je pasivniji a ko aktivniji takmičar.Ubrzo je Bojana saopštila da je prvi na tabeli Željko Stojanović, pa je Vesna Rivas zaključuila da su ga roditelji doveli na prvo mesto, jer su se "finansijski istrošili".

Slađa i Gastoz razočarali su se drugim, odnosno trećim mestom na tabeli. Zorica je iskoristila priliku da isprovocira Zmaja od Šipova, te mu pričala kako će izaći i organizovati glasanje za Nenada, što je Zmaja razljutilo, te je počeo da drži svoj monolog.

Morena je bila četvrta, pa su poslednje ostale Zorica i Ava, koja se tokom večeri svađala sa većinom cimera. Ubeđena da izlazi, hrvtaska starleta se opraštala sa pojedinim ljudima. Međutim, tada su saznali da su nominacije lažne, zbog čega su mnogi bili razočarani, posebno Vesna, Gastoz, Zorica, Marko i Čupo. Izvor: ALO


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (4)add comment

Elada said:

...
Re: @...said: "Samo cekam kad ce coporativno da prebiju Marica i da kazu pa to je rijaliti" Super bi bilo, ta ti je dobra. Marica bi trebalo Zakonom o zastiti gradjana R.Srbije, zabraniti. Ni manjeg coveka ni veceg .ovn.ra.
03. 02. 2016

Cacaca said:

...
Mogu zamisliti kako ovi sa tv unhappy umiru od smijeha šta rade od naroda ! Ha , ha , ha ...
01. 02. 2016

Pesnik said:

...
Do kada ce ova televizija da obmanjuje gledaoce?Pozivam sve gledaoce na opsti bojkot ove televizije.Ova TV ne postuje nikakva pravila,pa neka mali maric i produkcija, gledaju sami sebe.
01. 02. 2016

... said:

...
Samo cekam kad ce coporativno da prebiju Marica i da kazu pa to je rijaliti.
01. 02. 2016

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop