sreda, 25 maj 2016 07:58

alt

MARIĆ: Željko nam se sveti preko strane propagandeNakon sramote koja je o Srbiji otišla u svet u vezi nasilja i bekstva Željka Stojanovića iz vile "Parova", prvi čovek "Happy televizije" udario je i na francuske medije i prozvao ih da vode kampanju protiv "Parova" i Srbije, ali korak dalje su otišli i Marićevi takmičari, odnosno Mladen Vuletić, koji je u ovoj sezoni više pokazao agresivne metode, a ovog puta šalje i političke poruke.

– Oni su nas i bombardovali! - prozvao je Vuletić Francusku, što je Marić podržao.

Kasnije je i Marko Perović uputio psovke na račun Francuske, što je izazvalo osude na društvenim mrežama jer mnogi smatraju da govor mržnje na račun jedne od najvažnijih članica Evropske unije ne može nikako da koristi našoj zemlji.

Inače, Marić je primetio da je bruka o "Parovima" i onome šta je Željko doživeo otišlo dalje nego što je očekivao i da o tome bruje evropski mediji, pa je po ko zna koji put uticao na Zmaja od Šipova da promeni priču i da predstavi da nije onako kako smo svi imali priliku da gledamo na snimku francuske televizije "M6". Podsetimo da je nedavno dok je bio van vile, sam Zmaj priznao da je dobijao batine od obezbeđenja u izolaciji i čak da nije isplaćen ni za "Maldive", gde je pobedio i da mu produkcija duguje.

U večerašnjoj emisiji " Goli život" Marić je prozvao Željka Stojanovića da zove produkciju kako bi se vratio u "Parove". Pozvali smo Željka da proverimo šta je istina.

Tačno je da smo se čuli sa produkcijom nakon što su Slađana Petrušić i Vladimir Tomović izbačeni, ali nije tačno da sam molio produkciju da se vrati. I to smo se sa predstavnikom produkcije čuli samo jednom i to odmah nakon što su Slađana i Tomović izbačeni. Nije tačno da sam molio, već sam to izbacivanje prepoznao kao korak ka pomirenju. Međutim, ni u jednom trenutku ja nisam rekao da će reportaža o njihovom rijalitiju biti povučena i da neće biti prikazana. I drugo, iz produkcije su tada hteli da se ja vratim, međutim, ja nisam hteo po starim uslovima. Tražio sam da mi unapred bude isplaćen novac za dosadašnji pretrljeni bol u rijalitiju, zatim da dobijem novi ugovor i da isti pregleda advokatica i treće, da nam budu dostavljeni snimci napada Slađane i Tomovića na mene. Oni moje uslove nisu bili u stanju da ispune i ja naravno, na lepe oči, nisam želeo da se vraćam u "Parove" - rekao je Željko za "Pulsonline".

Najčitaniji portali u Švajcarskoj, Belgiji i Luksemburgu takođe pišu o Stojanoviću. U međuvremenu, mnoge evropske medijske kuće iz Zapadne Evrope kontaktirale su Željka i pripremaju posebne intervjue, a uskoro će posetiti i našu zemlju i čak i vlasti naše zemlje, kako bi razgovarali u vezi ovog slučaja, saznaje "Pulsonline".

Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (6)add comment

... said:

...
Francuskinjo dodji da te j**em a cmarica cu ja da lemam.
27. 05. 2016

mila said:

...
ovi bi se svi hebali i jeli hovna za pare.prodane duse
25. 05. 2016

koka said:

...
ala laze ovaj Maric pa i ove izopacene zombije naucio da ga slede.
25. 05. 2016

koka said:

...
ko nam kroji kapu Maric ludak nije ni cudo sto madi odlaze iz Srbije
25. 05. 2016

Marko said:

...
Happy tv -kuca nasilja!
25. 05. 2016

... said:

...
Koja bruka za celu zemlju i niko ne preduzima nista.
25. 05. 2016

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop