subota, 07 maj 2016 08:28

alt

Pevačica sve češće odgovara na napade drugih farmera


Vesna Zmijanac se već izvesno vreme nalazi na udaru Lepog Miće, koji koristi svaku priliku da se obračuna sa njom. Razume se, u Mićinim redovima je i Milan Đorđević Crni, što automatski znači da svog “rijaliti učitelja” podržava u svemu, pa i napadima na Vesnu.

Trenutno je najveći problem na imanju u Lisoviću nedostatak cigareta, pa su Vesna i Marina Perazić u spavaćoj sobi komentarisale Milanove provokacije. Iz priče se zaključuje da je klaber izjavio da Perazićeva mora da se šlihta koleginici zbog cigareta, što se Zmijančevoj nije nimalo dopalo.

– Kao da ću ja da ti je poklonim, pa ti moraš da mi se udvaraš. Kakve su to budaletine, čime se oni bave… To Crni kaže? To znači da je glup kao k*rac, znači da nema adut nijedan, da je to sve blef bio – bez dlake na jeziku izjavila je Vesna i zasmejala Marinu, kojoj su bile veoma simpatične ove Vesnine reči.

Budući da za sebe smatra da je jedan od najinteligentnijih farmera, Crni se neće obradovati kada bude čuo šta o njemu misli legendarna pevačica.

VIDEO OVDE

Izvor: PinkTV


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (0)add comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop