utorak, 18 avgust 2015 22:54

alt

Komšije spasile Unu,pozvale policiju


Una Grujić otkriva da je bila žrtva nasilja. Ona je mesecima trpela batine od dečka s kojim se zabavljala pre nekoliko godina, piše Kurir Stars.S obzirom na to da je on tada važio za žestokog momka, igračica se plašila da ga prijavi policiji. Njena agonija se završila tek kad su njene komšije na Voždovcu saznale šta se dešava i odlučile da je spasu od napasnika.

- Una je s tim dečkom bila šest meseci u vezi, ali ga je prevarila, što je on saznao. Tada je počeo njen pakao. Iživljavao se nad njom, a ona nije mogla da pobegne. Plašila ga se jer je bio izuzetno bogat, ali i dečko s one strane zakona. On kao da je bio dvostruka ličnost. Jedan dan ju je obasipao skupocenim poklonima, a drugi ju je maltretirao. I tako mesecima - priča Unina prijateljica.Unina agonija se završila kada su komšije pozvale policiju.

- Njihova poslednja svađa je bila toliko žestoka da su ih komšije čule. Pozvale su policiju, koja je spasla Unu. Njena veza se tada završila i taj dečko ju je konačno ostavio na miru - završava njena drugarica.Bivša učesnica "Maldiva" prisetila se agonije kroz koju je prošla, i želi da da podršku svim ženama koje trpe nasilje od svojih partnera.

- Bila sam temperamentna i drčna. Sve moje veze iz mlađih dana su se kobno završavale. Znala sam toliko da izludim partnera da je dolazilo do fizičkog obračuna. Nikada nikog nisam prva napala i udarila, a znala sam žestoko da se odbranim kad krenu na mene. Što se tiče tog dečka, bilo je tu svega. U početku sam bila toliko zaslepljena, a seks sa njim, naročito posle obračuna, nam je bio savršen. Zbog toga nisam ništa preduzimala. S vremenom to se promenilo, ali nisam mogla da ga se rešim. Uz pomoć komšija moja agonija se završila - iskreno kaže Una i napominje:- Sada kad sam sazrela, uviđam svoje greške. Naučila sam da sve može da se reši razgovorom, bez tuče.Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (2)add comment

ja said:

...
dosadna i ni po cemu posebna
19. 08. 2015

ADIO said:

...
Koga ova jeftina konjasta d****ana zanima, pa ni zestoke momke. sve laze,nagovara drugarice da daju izjave i oduzima strane i papir novina.NEBITNA JE.JAD
19. 08. 2015

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop