ponedeljak, 05 oktobar 2015 16:34

alt

Slađa pričala o prekopavanju po kontejnerima
Slađa Petrušić iskoristila svađu sa Avom Karabatić o tome ko je veća zvezda od njih dve u susednoj državi u svrhu predizborne kampanje.

Naime Slađa tvrdi da u državi u kojoj ljudi prekopavaju po kontejnerima nema zvezda.

Podsetimo se, pred ulazak u rijaliti Parovi Slađa je dala izjavu da ide da zaradi novac koga će upotrebiti za predizbornu kampanju "Živog zida" u koga je pristupila neposredno pred ulazak u Parove.Međutim zbog rukovanja sa Vojislavom Šešeljom u emiciji "Ćirilica", "Živi zid" se ogradio od Slađinog postupka:

"Povodom slika koje su se pojavile na društvenim mrežama i medijskih natpisa, a na kojima se Slađana Petrušić rukuje s ratnim zločincem Šešeljem, želimo obavijestiti javnost da Slađana više ne može imati nikakve veze sa Živim zidom. Oštro osuđujemo njezin postupak te je odlukom GO-a Slađana momentalno izbačena iz stranke i udaljena iz svih budućih aktivnosti Živog zida, bilo političkih ili aktivističkih. Nitko tko svojim postupcima ponizi ovu predivnu zemlju, njezine branitelje i stanovnike, ne može biti član jedne ovako humane organizacije."

Odmah posle ovog razgovora, pored bazena, jasno su se čule reči Ave Karabatić koje je uputila voditeljki da ona ne može da podnese ovakvu vrstu razgovora i da želi da napusi rijaliti.


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (1)add comment

Lady Gaga - www.dagospia.com/img/patch/08-2013/putin-lady-gaga-259268.jpg said:

...
Jelena Golubović Štroka
sva je ko da se vratila sa višenedeljnog boravka na deponiji, sakupljavši sekundarni otpad, što će Je(b)enoj Golubusrankici biti jedini posao kojim će sirota moći da se bavi,kako ne bi morala od babe da traži koru ljeba,rano moja.
Kad je vidiš,oma znaš šta je doručkovala i ručala, a Bogumi i večerala, jer se posle fruštuka redovno ne obriše oko usta, pa joj ostanu tragovi pačijih brabonjaka, a od ručka i večere redovno slaže fleke po garderobi, što joj dođe ko modni dodatak, pa se svaki dan čini da je u drugu kombinaciju obukla, a nije, jer je mrzi da se presvači. A i gaće ko zna kad je menjala, ako ih je menjala, što je u kategoriji najveće buđavštine približava jednoj drugoj, učesnici jednog rijalitija, koja takođe nije prala gaće, a međunožni prostor je uglavnom provetravala.
I ne spava Jeca sa viljuškom zbog opasnosti da napadne Gastoz, NE, ona ima viljušku da bi noćom mogla da nabode cajzlu, veličine pileta, jerbo bi ova mogla da je ugrize za PI@ČKY.
06. 10. 2015

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop