ponedeljak, 16 januar 2017 09:18

alt

Oprobaće se kao voditeljka u „Šarenici“Estradnoj zavodnici Heleni Topalović konačno će se ispuniti želja da se oproba kao voditeljka, i to u najgledanijoj emisiji na RTS!

Gostujuću kod Žike Nikolića u „Šarenici“, Milan Topalović Topalko ispričao je da bi njegova ćerka, koja inače studira novinarstvo, volela da postane zaštitno lice Javnog servisa.
- Moja Helena stalno govori da bi volela da postane voditeljka Dnevnika na RTS. To mi je više puta rekla - rekao je Topalko u emisiji.

Tim povodom pozvali smo Žiku, koji nam je rekao da mu se veoma svidela ideja da ugosti pevačevu ćerku u „Šarenici“ i da joj na taj način ispuni želju.
- Zašto da ne! Bilo mi je simpatično kad je Topalko to rekao, pa sam zato odlučio da u emisiju pozovem njega, njegovu suprugu Vesnu, koja je snimila prvu pesmu, i njihovu ćerku Helenu. Biće to veoma zanimljivo za gledaoce - otkrio je Žika Kuriru.

Helena je pre nekoliko nedelja bila glavna vest u medijima, kad se pojavila u spotu svog oca za pesmu „Ljubavna terapija“ u vrlo provokativnom izdanju.

Autor: KurirPodeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (1)add comment

ma said:

...
prca on nju
16. 01. 2017

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop