petak, 21 avgust 2015 09:47

alt

Naša ljubav je obostrana na njegovu inicijativuTamari Knežević (24), koja je trenutno u "Hotelu Maldivi", dolazi iz Banja Luke, studira pedagogiju, na trećoj je godini, ima sestru, mamu, tatu i nema dečka. Postala je interesantna kada je počelo da se šuška o fluidu koji se javio između nje i Vuka. Ni kriva ni dužna našla se u ljubavnom trouglu.

HappyTV: Tvoja najveća želja?
Tamara: Želim da završim fakultet, to mi je prvo i osnovno. Potom ću da razmišljam za dalje. Ne planiram udaju. Ko je žurio nogu je slomio.

H: Nećeš slomiti nogu, ne brini.... Kada smo već kod udaje, prokomentariši nam tvoj i Vukov odnos u hotelu? Prijateljstvo, zaljubljenost ili ljubav?
T: Prvo smo bili stvarno samo drugovi. Zezamo se po celi dan, stvarno se slažemo. Što imate prilike da vidite i na televiziji. Rodile su se neke simpatije i to se vidi.

H: Sa čije strane?
T: Obostrano, on je prvi inicirao.

H: Na koji način?
T: Rekao mi je da mu se sviđam, time... Obostrane su simpatije. Po ceo dan smo zajedno i krenulo je samo od sebe, nije ništa bilo namenski. Bukvalo samo od sebe. Malo po malo i tako. Spontano.

H: Da li je bilo seksa?
T: Nismo uopšte spavali u istom krevetu. Kamere nisu mogle snimiti nešto čega nije bilo. Stvarno on se meni sviđa, ja se njemu sviđam. Za sada, prvo smo drugari i odlično se slažemo i to ne bih da zamenim. Postoje simpatije, a sada šta će biti dalje ne znam. Ne mogu da kažem „zaljubiću se u njega, govoriću mu za dva dana volim te i to“. Ne. Ne forsiramo ništa tako da opušteno, polako. Ljubimo se na blic.

H: Nismo znali da postoje takvi „blicevi“? (smeh)
T: Ha,ha,ha...Drugarski.

H: Kako se vas dve slažete? Da li Dajmon i ti komunicirate?
T: Ne znam ni sama, kako kad. Komuniciramo, pa se posvađamo, pa me napadne u lajvu i sve tako.

H: Samo u lajvu ili i stvarno imate konflikt?
T: Što se tiče toga stvarno ne znam. Da li ona nešto tu pokušava da ispadne ili ne ispadne... Stvarno ne znam. Neću da govorim da ima neku taktiku, ne znam. Svi mi više liči tako, jel kad on ustane sa stola onda ona nešto kaže i to se dešava. Ne znam tačno nisam sigurna šta se dešava i kako. (?! *Ni mi nismo najbolje razumeli šta je Tamara htela da nam objasni)

H: Da li si ljubomorna na Dajmond, kada ih vidiš kako se ljube i igraju stiskavac?
T: Nisam u zadnje vrijeme to primjetila.

H: Od momenta kada si ti tu umešala svoje prstiće ili...?
T: Da, rekao mi je da ona nije devojka za njega i kako uopšte nisu provodili vreme zajedno.

H: Ti njemu veruješ?
T: Pa nemam ja njemu šta da verujem ili ne verujem. Kažem još je situaciju zamršena, tako da ko je žurio nogu je slomio. Polako. Sve će se rasčlaniti na svoje delove, ne smaram se sa tim i to je to.

H: Da li se tebi Vuk stvarno sviđa? Da li bi bila sa njim u vezi kada izađete odavde?
T: Pa postoje simpatije. Odmah smo se tako našli. Najverovatnije da bih.

H: Šta misliš da li se sviđa tvojoj mami? Da li tako treba da izgleda idealni zet?
T: Mojim roditeljima ne smeta niko, ako meni odgovara, Naravno da im se sviđa. On se ovde zeza, a to mnogi ne znaju da protumače na pravi način. Treba ga shvatiti da bi znali šta misli, kako i zbog čega to radi. Tako da nije on takav, kakav je prikazan.

H: Ko ti nedostaje iz spoljnog sveta?
T: Deset dana sam ovde i brzo mi je prošlo. Nedostaju mi sestra, mama i tata, bake i dede. Najuža porodica.

H: Želiš li nešto da im poručimo u tvoje ime?
T: To što novine pišu možda i nije sve tačno. Dobro sam, ne brinite!

Izvor: Happy TV

alt


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (0)add comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop