utorak, 27 oktobar 2015 23:33

alt

Odbila da bude sluga jer je gazda kršio pravila


Kristijan Golubović je ove nedelje gazda na imanju u Lisoviću. On je večeras u rijalitiju "Farma" za sluge odabrao Tamaru Đurić i Lepog Miću. On je navao da je odabrao dva najveća foliranta za sluge.

Za Tamaru je između ostalog rekao da želi da glumi domaćicu, a prljavu su joj nokti, dok je za Miću naveo da je najveći neradnik, a da je pokušao da utiče na izbor novih sluga preko Miloša Radičevića, za koga je očekivao da će biti izabran za gazda.

Tamara odbila da bude sluga Goluboviću jer je on kršio pravila Zadruge jer je odlazio u izolaciju, iako za to nema prava jer je to dozvoljeno samo gazdi.

Ognjen Amidžić je najavio da Tamaru očekuje oduzimanje mesečnog honorara i direktna nominacija ako odbije da bude sluga, a Đurićeva je rekla da ostaje pri svom stavu i pohvalila se da ima veliki honorar.

Pošto je Tamara odbila da bude sluga, Kristijan je izabrao potom Maju Nikolić, ali je i ona odbila da ide u štalu jer je navodno očekuje operacija zuba i verovatno će potom biti na poštedi. Nakon dosta razmišljanja, Kristijan je potom za žensku slugu konačno odabrao Nikolinu Stevović.
Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (0)add comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop