subota, 03 oktobar 2015 11:40

alt

Jedete parizer i smrdite na beli luk


Pre nego što su i ušle u rijaliti "Farma", članice grupe "Šmizle", Milica Ranković i Sanja Lazić rekle su kako ih Tamara Đurić nervira jer je iskompleksirana. Međutim, nije im dugo trebalo i nedavno su ušle u konflikt, te su pale sočne uvrede na račun siromaštva i silikona.

- Mi ćemo imati hit, a ti možeš da nam se sagneš - rekle su "Šmizle" Đurićevoj, koja je počela da ih vređa kako su one nebitne.

- Ma vas dve ste nebitne. Recite mi kakav je osećaj biti 375-i u nečemu? Ko ste vas dve uopšte, šta radite? Koliko ti smrde noge u tim plastičnim patikama? Imaš bubuljice na licu, izgledaš jeftino. Imam utisak da si iz siromašne porodice i da si ceo život jela parizer. Smrdite na beli luk - rekla je Tamara, a onda su nove učesnice osule po klaberki.

- A šta si ti, cela si plastična! Šta si ti bila pre nego što si postala silikonjara! Zvala si i molila redakcije da pišu o tebi", pričale su nove farmerke. Milica je rekla kako će rado pokazati svoj jezik Tamari kao i da nije mutava, na šta joj je kalberka odgovorila kako ona nije lezbejka.

- Za razliku od vas ja imam plastiku u sebi, a vi na sebi - odbrusila im je Tamara.

Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (0)add comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop