nedelja, 02 avgust 2015 08:12

alt

Brendon ne krije da voli da se ulepšava


Branislav Radonjić, poznatiji kao Brendon, ne krije da voli da se ulepšava, ide na tretmane, ubrizgava silikone, pa i tako mlad stavlja u kožu lica zlatne niti. Od drugih takođe očekuje da vode računa o svom izgledu.Baš zbog toga, izbila je svađa između Luke Spasojevića i Brendona."Nije mi jasan dečko, koji sve to radi sebi", rekao je Luka."Ne razumem što neko mora da komentariše ono što ja radim na sebi, jer smatram da svi treba da se trude da rade na sebi.  Luka je danas imao svoj momenat, prosidbu uživo ali  bolje bi mu bilo da poradi malo na svom podbratku ili stomaku", govorio je Brendon.

Luka mu nije ostao dužan:"Ne znam što pominje moj podbradak ili stomak kad ga i on ima. A toliko propagira zdrav život."Brendon se naljutio,  a zatim je tražio da ide da spava:"Da li vi znate da ja moram najmanje šest sati da spavam? Ujutru nas opet čeka neki program, moram da se ispavam. Ne može to tako", rekao je i okrenuo se i otišao


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (2)add comment

srpkinja said:

...
BRENDON DRZI PAZNJU I BAS JE ZA RIJALITI PUN POGODAK
02. 08. 2015

ki ki ri ki said:

...
brendon ce do kraja sve da ih poje.be.u maldivima nema ekipu sa kim bi pravio sou
02. 08. 2015

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop