sreda, 28 novembar 2018 08:28

alt

Nagrađena u kategoriji Winner For Mad MoodDan posle završetka revijalnog dela Serbia Fashion Weeka organizovano je svečano proglašenje pobednika i uručenje nagrada Serbia Fashion Awards na kojoj su najboljima u svojoj kategoriji uručena priznanja za trud, zalaganje, kreativnost i uspeh na ovogodišnjem Serbia Fashion Weeku.

Poslednju nagradu ove večeri Svetlana Horvat dodelila je popularnoj dizajnerki Suzani Perić u kategoriji Winner For Mad Mood. Dobitnica ovog priznanja nije skrivala oduševljenje i zahvalnost Serbia Fashion Weeku.

Kao dobitnica ove nagrade, Suzana će imati priliku da svoju kolekciju prikaže na narednom Milano Fashion Weeku u okviru platforme Mad Mood.

- Ovo je značajna nagrada i posebno mi je draga zbog toga što su Milano i Berlin vezani za početke moje karijere i sada se vraćam tim gradovima. Ovo je godina jubileja, kako za mene, tako i za Serbia Fashion Week, tako da se sve nekako podudarilo i veoma sam srećna zbog toga - rekla je Suzana.

Podsetimo, Suzana je 7. novembra u Beogradu predstavila novu kolekciju "New Vamp" i proslavila 20 godina uspešne karijere, a u septembru 2019. će nove modele pokazati i u italijanskoj prestonici mode.

Izvor: Telegraf.rs


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (0)add comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop