sreda, 02 septembar 2015 15:23

alt

Stanija i Maja dobile zadatak da ne komuniciraju


Sukob između Maje Nikolić i Stanije Dobrojević traje celo jutro.Nakon međusobnih prozivki, Maja je krenula da poliva Staniju kafom i vodom nekoliko puta.

Stanija je u suzama krenula ka kapiji, želeći da izađe na Farmu.Ubrzo je stiglo pismo od Zadruge u kojem se strogo zabranjuje svako polivanje, a Stanija i Maja su dobile zadatak da ne komuniciraju naredna 24 sata.

Pogledajte ceo sukob u tri videa:
Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (4)add comment

mrsoje said:

...
stanojki malom kur.vinskom go.vancetu od metar i zilet,sa napumpanim usnama,si.sama i du.petom,treba samo jedna spenadla da je probode pa da se vidi koliko je lepa i zgodna.retardirani napicak i fufa.
04. 09. 2015

filip said:

...
emisija vam je super samo tako nastavite pozdrav :)
04. 09. 2015

... said:

...
Pa...sve se vraca, sve se placa.
Maja je nevidjeni skot, ali i Stanija je u prosloj farmi gazila preko mrtvih da dodje na prvo mesto.Jako podmuklo, kvarno je gazila sve svoje konkurente.
Maja nju zove droljom i prostitutkom, sto verovatno jeste istina, ali pazi ko joj je rekao? Ona radi isto.
Takodje je to sto joj Stanija kaze istina, oduzeli su joj decu kao nepodobnoj majci, i dali ocu. Sramota. Ona pizdi zbog istine, a ne sto joj ova dira decu. Nije ih dirala, samo rekla da su Maji oduzeli decu. Nije joj vredjala decu.
U sustini, obe su dno dna.
02. 09. 2015

... said:

...
Ona ne bi napustila Farmu ni kad bi je silom izbacivali.
02. 09. 2015

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop