četvrtak, 26 februar 2015 00:16

alt

Ulagali u budućnost kroz obrazovanje


Pre nego što im je život krenuo drugim smerom i pre nego što su stekli slavu i novac, ove estradne ličnosti su ulagale u svoju budućnost kroz klasično obrazovanje. Neda Ukraden je završila Pravni i Filološki fakultet na sarajevskom univerzitetu.Zorica Brunclik je prvo završila kurs ikebane u Aranžerskoj školi “Božidar Adžija”, a potom i Ekonomski fakultet u Nišu. Pevačica je studirala i pravo, ali nije završila. Zdravko Čolić, završio je Ekonomski fakultet u Sarajevu. Muzičar Željko Joksimović studirao je na Fakultetu muzičkih umetnosti u Beogradu i jedan je od retkih muzičara koji svira 14 instrumenata.Miloš Bojanić je u Novom Sadu vanredno završio saobraćajnu školu, a kasnije i Saobraćajni fakultet.Suzana Mančić završila je Pravni fakultet. Nada Obrić je završila Višu školu u Sarajevu.Nikolija Jovanović, završila je studije Međunarodnog biznisa u Atini. Radmila Manojlović trenutno studira ekonomiju u Kragujevcu.

Večiti studenti: Biljana Jevtić je večiti student mašinstva, dok je njen suprug Aleksandar Ilić još uvek na trećoj godini Pravnog fakulteta. Nedeljko Bajić-Baja studira ugostiteljstvo i turizam. Mile Kitić je dao dva ispita na DIF-u. Vesna Vukelić Vendi navodi da je završila prvu godinu Pravnog fakulteta. I Haris Džinović je studirao prava.


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (0)add comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop