nedelja, 17 decembar 2017 09:28

alt

Bivša učesnica rijalitija dobila odgovor od REM-aSmilja je otkrila da će nastaviti svoju borbu sa "Happy televizijom" i pred međunarodnim institucijama.

Bivša učesnica rijalitija "Parovi“ Smilja Janković dobila je odgovor od REM-a, Regulatornog tela za elektronske medije, kojem je prijavila "Happy televiziju" zbog onoga što je ona doživela u pomenutom rijalitiju.

– Imajući u vidu da se izneti navodi odnose na postojanje mogućeg većeg broja krivičnih dela, Regulator je u skladu sa svojom zakonskom obavezom o tome obavestio nadležne organe, a preduzeo je i korake iz svoje nadležnosti u odnosu na pružaoca medijske usluge Happy TV, koji je emitovao sporne programske sadržaje – stoji između ostalog u odgovoru REM-a Smilji Janković.

Inače, Smilja je otkrila da će nastaviti svoju borbu sa „Happy televizijom“ i pred međunarodnim institucijama. Ona je inače državljanka Crne Gore i sva prava koja ima iskoristiće kako bi otkrila sve ono što je ona proživela u rijalitiju na pomenutoj televiziji.Pogledajte kompletan odgovor REM-a Smilji Janković:

Izvor: espreso.rs


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (4)add comment

Enica@ said:

...
Ne, ti si FORUMAS-ca :)) Tako da mozes samo da mi se nasisas K.URCINE kroz monitor HAHAHA
06. 01. 2018

Enica@ said:

...
Napases se m**a kao zec kelerabe
22. 12. 2017

Enica@ said:

...
NE TO TEBE TREBA ! ! !
KAO I SVE DEGENERIKE I SIZOFRENICARE KOJE GLEDAS U RIJALITIJU!!!!!
21. 12. 2017

Enica said:

...
Smilju pod hitno na F odeljenje Laze Lazarević
19. 12. 2017

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop