utorak, 11 avgust 2015 22:22

alt

“Igor je moja ljubav za ceo život”


Sve je spremno za svadbu godine! Hrvatska pevačica Severina Vučković i Igor Kojić, sin pevača Dragana Kojića, poznatijeg kao Keba, planiraju svadbu u oktobru, a zvanice će već krajem ovog meseca početi da dobijaju pozivnice. Kako prenosi "Večernji list" o jesenjem venčanju zaljubljenog para mediji u regionu već dugo bruje, a akteri te navode ne demantiraju. Zanimljivo je da je Seve zaprosila Igora.Severina se do sada verila čak pet puta i zaradila tako pomalo zloban, a pomalo duhovit nadimak "kraljica prstenova". Sada je, čini se, našla onog pravog, što je potvrdila i u intervjuu za magazin "Hello" u kojem je izjavila:

“Igor je moja ljubav za ceo život.”
Isto o njoj misli i Igor koji je nedavno izjavio:
“Ako postoji savršena žena, Severina joj je najbliža. Najlepša je stvar bezuslovno voleti i biti voljen”.

Podsećamo, Severina je 15 godina starija od Igora, ali to uopšte ne predstavlja problem. Njihova ljubav je počela u februaru ove godine. Upoznali su se na Severininom koncertu u Beogradu, na koji je Igora doveo Severinin dugogodišnji prijatelj Edvin Softić koji je ujedno dobar prijatelj porodice Kojić.

"Sada mi se čini da ova ljubav traje ceo ", rekla je Seve posle samo dva meseca zabavljanja i tako otkrila da je zaljubljena do ušiju.Ona je Igora odmah upoznala s užim krugom prijatelja, ali i sa sinom Aleksandrom s kojim je Igor, sudeći po fotografijama s društvenih mreža, odmah pronašao zajednički jezik.

Izvor: Alo/Večernji list


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (2)add comment

... said:

...
Ma da, svi su joj oni bilo ljubav za ceo zivot...
12. 08. 2015

kobac said:

...
dve budale.ko je od njih manja budala?
11. 08. 2015

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop