ponedeljak, 07 mart 2011 18:35

Poznati glumac izjavio da nema nameru da se bilo kome izvinjava zbog nošenja majice!

 

 


Sergej Trifunović se našao u središtu pažnje kada se na premijeri filma "Montevideo, Bog te video" pojavio u majici sa likom ratnog zločinca Jove Divjaka! Iako se zbog toga podigla celokupna srpska javnost, Trifunović kaže da nema nameru da se bilo kome izvinjava zbog svog gesta, kao i da nije znao ko je čovek čiji lik nosi na odeći!

 

 

- Ja nisam obukao ni heroja, ni ratnog zločinca, ja sam samo obukao običnu majicu. Ne znam kome da se izvinim i zbog čega, jer ja nikoga nisam ubio. Oni koji su neki akt učinili svesno i namerno, kao što je Maja Nikolić pljuvala i vređala Jevreje, oni treba da se izvinjavaju i „peru“. Ali pošto je moj akt načinjen nepromišljeno, nemam nameru da se izvinjavam srpskoj javnosti. Eto, mogu da se izvinim generalu Divjaku što sam njegov lik zloupotrebio u marketinške svrhe - izjavio je Sergej za list "Alo".

Foto: Pixsell


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (122)add comment
 1 2 3 4 5 >  Last ›

Labud said:

...
"Vesna" !
Sta si to mislila pod tim kada granice ponovo padnu ? Tvoja neobavjestenost ti zabranjuje da lupetas po forumima. Odkada BiH postoji njene se granice nisu nikad mjenjale. Jest da je u jednom periodu bila veca, ali nikada manja.
14. 03. 2011

HM!!!! said:

...
Po nekima ovdje,četnici i ustaše su bili divni ljudi,predivni...
Fašisti takođe! Hitler je bio jedan krasan čiko koji je napao Jugoslaviju,pobio sve te ljude zajedno sa četnicima i ustašama! Draža Mihajlović,Nedić i Ante Pavelić su bili u pravu što su sarađivali sa njima,bili u pravu za Jasenovac,Banjicu,Danicu,Đakovo,Jadovno,Jastrebarsko,L
epoglava,Stara Gradiška,Sajmište,Paraćin,Ledine.... I koje li ironije sad! Hrvati govore za srbe da su četnici i mrze ih,a veličaju svoje ustaše,a opet ovamo,ti "divni i krasni" četnici veličaju četnike a mrze hrvate i govore za njih da su ustaše! Nemojte se ljutiti jedni na druge! Ta vi ste ista go.na i jedni i drugi! I vi a i ovi su bili sljedbenici Hitlera i njegovih ideja, i vi a i ovi su ubijali sve one koji nisu veličali četnizam,ustašizam,fašizam i nacizam! I vi a i ovi ste ubijali i svoje a ne samo tuđe! Tako da ste vi svi ista go.na drugačijeg naziva!
14. 03. 2011

*VESNA* said:

...
@ OPLAKA
14. 03. 2011

*VESNA* said:

@ OPLAKA
srbi iz RS nemaju kuda, to si dobro rekao. tu su gdje su zajedno sa bosnjacima. jedni sa drugima zatoceni u granicama BiH bez pomaka! nema ni naprjed ni nazad sve dok te granice opet ne padnu!!!
14. 03. 2011

Labud said:

...
Isti je slucaj bio i sa Ganicem. Kad budu Srbi znali kakva je bila i fukcionisala odbrana Sarajeva od cetnika, sami ce se uvjeriti u istinitost mojih tvrdnji. Ovako, nevino optuzujuci ljude za nesto gdje nema krivaca je apsurdno i samo rusi krediblitet sudstva u medjunarodnim okvirima. Sedamnaest godina ste na srpskim TV stanicama prikazivali dogadjaj koji se desio na sasvim drugom mjestu objasnjavajuci gledaocima da je to Dobrovoljacka. Toliko o obavjestenosti srba o dogadjajima u ratnom Sarajevu.
14. 03. 2011

Labud said:

...
Nije mi uopste jasno zasto se digla tolika prasina oko Jovana Divjaka. Covjek je nevino optuzen i to svako ko je pogledao na TV snimak zaustavljanja kolone moze se uvjeriti.On je bio na Skenderiji, kad su se culi pucnji kilometar dalje covjek je urlao da se ne puca. O tome on pojma nije imao jer u to vrijeme u Sarajevu nije bilo organizovane vojske. Svaka mahala imala je svog komadanta koji nisu bili nikome podredjeni. Da ne ulazim u detalje sukoba, samo da kazem da Jovan Divjak sa tim nema nikakve veze i da nicim nije mogao uticati na te dogadjaje.
14. 03. 2011

milica stojanovic srpkinja said:

...
jedan od retkih...pravih! sergej trifunovic, covek, umetnik, heroj! to su za mene heroji! ljudi!
14. 03. 2011

jjj said:

...
j e b e m li ti mamicu milu, na kolac bi ja tebe nabio ustaso jedan! obuci majicu sa likom RATKA MLADICA, pa onda reci da ne znas ko je on!
13. 03. 2011

MILOVAN said:

...


MA SERGEJ JE KRALJ BRE A OVAJ KAKO SE ZVASE BRAT OD ONE ZORANE TELECE GLAVE ILI KAKO VEC, TO JE PIC.KICA GLUPA.

13. 03. 2011

C said:

...
SRĐAN ALEKSIĆ
ZORAN GAVRIĆ
STANKO PECIKOZA
VLADIMIR SREBROV

JEDNI OD MNOGIH KOJI SU SPAŠAVALI TUĐE ŽIVOTE,A UBIJENI OD STRANE SRBA,ZATO ŠTO SU POMAGALI KOMŠIJAMA!
SRĐANOV OTAC NA NJEGOVOJ SAHRANI JE REKAO:
"Moj Srđo je umro vršeći svoju ljudsku dužnost".
LJUDSKA DUŽNOST,A NE SRPSKA,HRVATSKA ILI MUSLIMANSKA!
12. 03. 2011
 1 2 3 4 5 >  Last ›

Napišite komentar
Vaš komentar možete napisati ovde

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop