utorak, 22 novembar 2016 08:49

alt

Emotivan govor pevačice nakon pauzeNakon tromesečne pauze koju je provela u centru za rehabilitaciju, dvadesetčetvorogodišnja pevačica je u emotivnom govoru otkrila razlog koji ju je na to naterao.

Selena Gomez se u ovom periodu lečila od depresije i anksioznosti. Ova stanja javila su se nakon ranije dijagnoze lupusa, autoimune bolesti koja je zahtevala da mlada pevačica bude podvrgnuta hemoterapiji.

„Hvala vam svima. Moje pojavljivanje na ovoj bini 2014. godine je bio prvi trenutak kada sam bila 100 odsto iskrena prema svima vama. Mislim da mogu da kažem da mnogi od vas znaju puno detalja iz mog života, sviđalo se to meni ili ne. Ali, morala sam da prestanem. Imala sam sve, ali sam u isto vreme bila potpuno slomljena. Ali držala sam sve to u sebi kako vas ne bi izneverila, ali povredila sam i izneverila sebe. Ako ste i vi slomljeni, ne morate to da budete ceo svoj život. Bilo da me poštujete, ili ne, to je jedna stvar koju morate da znate o meni jer mi je stalo do ljudi. Hvala vam“, izjavila je Selena dok je primala nagradu za najboljeg ženskog umetnika na dodeli Američkiih muzičkih nagrada, prenosi Huffington Post.

Ona je na ovoj dodeli nagrada nastupila po prvi put od kada je najavila svoju pauzu u avgustu.


Izvor: Noizz


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (0)add comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop