četvrtak, 26 jul 2018 08:17

alt

Ova SVAĐA je PODELILA BALKANDošlo je to crno vreme koje je Vorhol predvideo, a u kome baš svako ima 15 minuta slave, želeo ih ili ne. To su nam omogućile društvene mreže, zahvaljujući kojima možete da zgrnete bogatstvo i proslavite se, a da pritom niste posebno talentovani ni za šta.

Tako smo izrodili celu jednu generaciju zvezdi sa društvenih mreža koje su se kasnije profilisale u modne blogere, gejming blogere, mejkap blogere... ili prosto - blogere bez ikakve posebne tematike. U njihove džepove slivaju se hiljade dolara, što je u odnosu na zvaničnju prosečnu platu u Srbiji pravo bogatstvo, a pritom se zezaju i snimaju, pa od toga žive više nego lepo - još lepše kada pomislite da je dobar deo njih krenuo da zarađuje i pre punoletstva.

DRAMA O KOJOJ SE PRIČA NA JUTJUBU

A tu su i zvezde našeg teksta i drame koja se odvija na Jutjubu zbog njih - Anđela i Nađa, i Baka Prase.


alt


Tu su i tinejdžerke iz Požarevca, Anđela i Nađa, koje žive u Parizu i koje dominiraju balkanskom Jutjub zajednicom, a uspeh im je došao vrtoglavo.

Sudeći po sajtu socialblade.com, tinejdžerke mesečno od Jutjuba inkasiraju najmanje 5.000 dolara.

Tu je i jedna od najvećih Jutjub zvezda sa prostora Srbije, Baka Prase odnosno Bogdan Ilić (21).


alt


Trenutno ćete pesmu Baka Praseta "Autotune" naći na "trendint" sekciji Jutjuba u Srbiji, a pogledalo ju je skoro tri miliona ljudi. Zašto? Zato što se iza nje krije prava drama zbog koje Jutjub praktično ne diše.

Sve se desilo kada su Anđela i Nađa izbacile pesmu "Ola Ole" za koju je Baka Prase u svom snimku rekao da "ima toliko autotjuna da je i sam program izbagovao".

Pretpostavljate, izbio je rat između dve tinejdžerke i njega, a u sve se, da stvar bude još crnja, umešao i otac Anđele i Nađe koji je u uživo uključenju sočnim psovkama i pretnjama odgovorio Bogdanu.Na to je usledila Bogdanova reakcija, praćena ovom pesmom koja obiluje prozivkama i sočnim vređanjima na račun dve devojčice i njihovog oca.

A komentari ispod pesme gore od ratovanja ljudi koji zauzimaju strane. Čeka se sa ushićenjem i novi odgovor dve devojčice i njihovog oca, a za to vreme pare se slivaju na račun kako Bake Praseta, tako i njih dve. I kladimo se da, odete li za mesec dana na sajt socialblade.com, primetićete da su se mesečni prihodi ova dva kanala primetno uvećali - i za to mogu da zahvale onima koji se na krv i nož u komentarima kolju ispod njihovih Jutjub "drama".

Izvor i autor teksta: zena.blic.rs


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (0)add comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop