subota, 17 oktobar 2015 00:40

alt

Žele da se postepeno međusobno posvađaju


Ružica Veljković, Jelena Golubović i Željko Stojanović došli su na ideju da se poigraju sa ostalim učesnicima rijalitija "Parovi". Oni žele da se postepeno svo troje međusobno posvađaju u šou, te da "razbiju klan" u očima drugih, koji će pomisliti da imaju više šanse za glavnu nagradu.

Dok su se dogovarali o detaljima, i Era Ojdanić se pridružio planu, te će tako uskoro otpočeti realizaciju, ne bi li videli reakcije drugih i dodatno ih isprovocirali kada saznaju da su se sve vreme igrali sa njima.

Međutim, to nije sve. Ovo četvoro takmičara planira da dugo igra ovu igru, te će tako malo ko moći da pomisli da se to zaista ne dešava između njih. Ostalima će tek nakon par sedmica otkriti da su ih sve vreme zafrkavali, a do tada nema sumnje da će se zbog ovoga svašta izdešavati u luksuznoj vili.


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (1)add comment

... said:

...
PA NARAVNO ONI MOGU DA SE DOGOVARAJU I DA RADE STA HOCE, A NJIHOVE ZRTVE NE SMEJU NI DA MRDNU, JOS AKO SE MALO USPROTIVE
ODMAH KRECE RAZVLACENJE PO NOVINAMA I POZIVANJE NA JAVNI LINC.
17. 10. 2015

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop