četvrtak, 08 februar 2018 14:23

alt

Rada Manojlović bez dlake na jeziku
Kada je upitana za komentar o ljubavnom trouglu Kija-Sloba-Luna, Rada Manojlović bez dlake na jeziku rekla je šta misli o tome. Kako je istakla, ona nikada sebi ne bi dozvolila vezu sa oženjenim, pa je žestoko osudila takvo ponašanje i Slobinu zavlačenje još uvek zakonite supruge Kije Kockar.

Zbog toga je naišla na osudu Slobinih i Luninih fanova, a na društvenim mrežama je trpela užasne stvari.

- Ja sam navikla da ljudi pljuju i da su puni mržnje, ali moram da ti kažem da Zadruga baš ima jake fanove. Kao da sam njih za srce ujela kad sam bilo šta prokomentarisala o bilo kome, neko svoje viđenje stvari, iako ponovo ponavljam da ja nisam ništa loše rekla o ljubavi koja se njima desila. Logično je da, ako se ti zaljubiš u nekog drugog, tvoja osećanja prema onome sa kim si do tada bio u vezi ili braku, nisu takva. Znači, ako si sebi dozvolio da ti prorade leptirići za nekim drugim, u tvojoj vezi nešto nije valjalo. Nije kriv neko treći, podrazumeva se da između Slobe i Kije nije valjalo. Nije kriva Luna što se zaljubila, nije kriv Sloba što se zaljubio, ali jeste kriv zato što, kada je Kristina prvi put ušla, nije to odmah raščistio, već je dozvolio da ga ona onako javno brani, svađa se sa Anabelom, a on je znao u sebi da ništa ne oseća prema njoj - kaže Rada.

Međutim, još veći skandal bio je kada se na Instagramu pojavilanavodna Anabelina poruka u kojoj je pisalo kako "Radu treba pitati kako je njen tata upoznao njenu mamu", aludirajući na to da je on navodno bio oženjen kada ju je upoznao.

Rada se šokirala zbog spominjanja njene pokojne majke, pa je žestoko odgovorila Anabeli, a šta se među njima u međuvremenu dogodilo pogledajte u Radinoj ekskluzivnoj izjavi u videu na početku teksta!


Izvor: Telegraf.rs


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (0)add comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop