ponedeljak, 28 septembar 2015 09:42

alt

Ležale u krevetu zagrljene i komentrarisaleMaja i Stanija odlučile su da barem na trenutak pruže jedna drugoj ruku pomirenja, te su nakon svadbenog veselja koja je je juče održano, ležale zajedno u krevetu i komentrarisale trenutnu situaciju na Farmi. U jednom momentu, Nikolićeva je čak i zagrlila Dobrojevićevu i govorila joj kako su na imanju sve sami pacijenti i ispričala joj, kako je dok je spavala propustila svađu između Radeta i Gabrijele.

Nakon kratkog razgovora, Stanija je krenula do WC-a, dok je Maja komentarisala da bi ona išla sa njom da piški, ali da je mrzi da ide tamo. Da li je u pitanju taktika ili je Maja odlučila da ipak malo spusti lotu, saznaćemo u narednom periodu.Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (3)add comment

mica said:

...
dve lezbace
29. 09. 2015

... said:

...
Daj da ih opalimo.
28. 09. 2015

Lady Gaga - www.dagospia.com/img/patch/08-2013/putin-lady-gaga-259268.jpg said:

...
Obraćam se građanima Srbije:
* dok ste vi juče blenuli u sprdanje sa srpskom tradicijom, a potom i u potpuno debilno poigravanje produkcije sa učesnicima predhodnog skrnavljenja, da bi uveče ko hipnotisani zurili u otvoreno podsticanje najnižih poriva i strasti,
dotad je započela najveća pljačka Srbije ikada.
A do kraja 2018. kao simbol te pljačke imaćemo falusoidnu kulu i Beograd na H2O, Obrenovac pod H2O i Srbiju u miloklizu.
A sada, nakon pucanja takozvanih prijateljstava, očekujem da će se, sem masovnog iščekivanja da li će biti mrtvih na Farmi, sve druge aktivnosti obustaviti.
Zato je Ž.Mitrović poželjan partner.
Svima koji nam rade o glavi.
28. 09. 2015

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop