Notice: Undefined variable: html in /home/trac/public_html/plugins/content/socbuttons.php on line 239 Notice: Trying to get property of non-object in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/mambots.php on line 143
Notice: Undefined variable: html in /home/trac/public_html/plugins/content/socbuttons.php on line 239 Notice: Undefined variable: html in /home/trac/public_html/plugins/content/socbuttons.php on line 239 Notice: Undefined variable: html in /home/trac/public_html/plugins/content/socbuttons.php on line 239 Notice: Undefined variable: html in /home/trac/public_html/plugins/content/socbuttons.php on line 239 Notice: Undefined variable: html in /home/trac/public_html/plugins/content/socbuttons.php on line 239 Notice: Undefined variable: html in /home/trac/public_html/plugins/content/socbuttons.php on line 239 Notice: Undefined variable: html in /home/trac/public_html/plugins/content/socbuttons.php on line 239 Notice: Undefined variable: html in /home/trac/public_html/plugins/content/socbuttons.php on line 239
sreda, 03 septembar 2008 16:10

 

Laka sa prijateljima

 Bosanski pevač Laka priznao je da mu je, posle učešća na Evroviziji, muzička karijera krenula u željenom pravcu. Iako je i ranije bio popularan u Bosni, i njegove pesme se širom sveta skidaju u Mp3 formatu, tek sada je počeo da pristojno zarađuje na svojim nastupima

Opširnije...
 
ponedeljak, 01 septembar 2008 17:41
Hrvatska pevačica Severina potvrdila na lokalnoj televiziji kako je srecno zaljubljena i da joj je lepo.
Opširnije...
 
nedelja, 31 avgust 2008 18:43
Goran Bregović stigao je juče u Dubrovnik, gde će pevati na privatnoj žurci u velelepnoj vili "Šeherezada" koju su zakupili ruski biznismeni.
Opširnije...
 
četvrtak, 28 avgust 2008 08:45
Vidno vesela Severina uhvaćena je u zagrljaju novog dečka Riječanina Slavka Šainovića. Nakon što su prvi put viđeni zajedno u Dubrovniku, Severina i vlasnik fitness kluba snimljeni su i u njegovoj rodnoj Rijeci i to kako opušteno šetaju u ranim večernjim satima.
Opširnije...
 
sreda, 27 avgust 2008 15:07

Glumac Nikola Kojo dobitnik je nagrade "Grand pri Naisa" za ulogu u ostvarenju "Četvrti čovek" na festivalu "Filmski susreti" u Nišu.
 
Opširnije...
 
sreda, 27 avgust 2008 10:18

Aleksa Jelić se ljubi

Mladi pevač Aleksa Jelić snimio je spot za pesmu "Kolumbo" na jednoj plaži u Barseloni! Kao što se može zaključiti, društvo mu je pravila anonimna devojka sa kojom se, prema scenariju, strasno ljubio na pesku!

Opširnije...
 
utorak, 26 avgust 2008 13:12
Porodica Turdžan
Bivša misica Srbije i Crne Gore Dina Turdžan porodila se u američkoj bolnici u Istanbulu, istoj onoj gde je nedavno porođaj obavila i njena svastika Emina Jahović! Supruga košarkaša Mirsada Jahovića donela je na svet devočicu dugačku 52 centimetara i tešku 3,2 kilograma, kojoj su dali ime Naba.
Opširnije...
 
nedelja, 24 avgust 2008 21:04

Folk diva pred porođaj ozbiljno razmišlja da roditeljskom ljubavlju obraduje i nekog nezbrinutog mališana!

JK: "Duško i ja smo razgovarali na temu usvajanja. U životu smo stekli i ostvarili mnogo, a želja nam je da pored našeg deteta barem još jednom mališanu pružimo srećno i sigurno detinjstvo"

Opširnije...
 

Strana 891 od 891

<< Početak < 891 Sledeća > Kraj >>

Najnovije vesti:

Farma

Srodne Vesti:

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop