ponedeljak, 18 april 2016 08:34

alt

"Je.aću te, kunem ti se! Zbog tebe ću postati gej"Farmeri su večeras dobili priliku da kažu kog izbačenog takmičara bi voleli da vrate u rijaliti. Kada je Lepi Mića iznosio svoje mišljenje Miki Mećeva mu je upao u reč zbog čega je pevač odlepio.

Mića je bukvalno doživeo nervni slom, sve vreme se drao, psovao i pozivao Mećavu da izađu napolje. Miki je bio hladan na Mićine pretnje i nije prestajao da ga provocira.

"Majmune, je.em te usta, kad izađemo je.aću te usta, zapamti, pi.ko smrdljiva", rekao je Mića Mikiju.

Mića je tokom glasanja rekao kako treba da se glasa za farmere koji je izbacila publika a ne za one koje su morali da napuste rijaliti kao što je primer sa Zoricom i Natalijom.

"Zgu.iću te, zbog tebe ću postati gej! Je.aću te, to ti se kunem, zapamti! Je.em li ti majku usta! Je.aću ti familiju" vikao je Mića. On je takođe prozivao Mikija i govorio mu da skine kapu i pokaže svima kako je ćelav.

"Ti si konj! Ćelavi majmine, vidi na šta ličiš", urlao je pevač u besu. On je pozvao Mikija napolje da se fizički obračunaju, do čega na svu sreću nije došlo. Mića je ipak izšao napolje kako bi se smirio i došao k sebi.

VIDEO OVDE

Izvor: Kurir


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (3)add comment

Dejan said:

...
Sta je picko!! Kristijanu nisi smeo da pisnes!
18. 04. 2016

... said:

...
BUDI MIRAN ZGOLJAVI!!!!
AKO TE MIKI UDARI!!! IMA DA TI SKUPLJAJU TE VESTACKE ZUBE OD 1000 EVRA.
18. 04. 2016

DZOLE said:

...
ZVALAVI PROPALI KELNER I PEVAC MICA NECE ZBOG MIKIJA DA POSTANE DERPE,NEGO JE ON NEUROTIZIRANI DERPE KOGA NECE NIKO DA TRPA NA FARMI PA ZATO PI.ZDI.TEZAK MORON.
18. 04. 2016

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop