utorak, 04 avgust 2015 15:57

alt

Bojana Raonić jedna najlepših žena na svetuDanas su u Hotel "Maldivi" ušli novi gosti  Bojana Raonić i Ali Šehić - Ali King.

Bojana Raonić je jedna od 12 najlepših žena na svetu, rođena je 11. juna 1993. godine u Novom Sadu. Završila je Medicisku školu, a studira na Fakultetu tehničkih nauka, smer inženjerski menadžment. Modelingom je počela da se bavi savim slučajno, ne sluteći da će postati svetska lepotica za koju kažu da je srpska Anđelina Džoli.Ova prelepa Novosađanka je izabrana od strane posetilaca "Beautifulpeople.com" za jednu od najlepših žena na svetu i krasila je stranice njihovog kalendara za 2014. godinu. Pored toga, angažovana je za snimanje brojnih reklamnih kampanja i muzičkih spotova. Godine 2011. zastupala je našu zemlju na takmičenju "Mis Facebook Univerzum", gde je osvojila 10. mesto.

Hip-hoper iz Livna, sa prebivalištem u SAD-u i Kanadi, Ali Šehić, koji koristi umetničko ime Ali King. Snimio je  spot pod nazivom “Kriminalac sa Balkana”. Ovaj reper je već ranije snimao duete sa Ekremom i Vendi, a ti spotovi, kao i njegovi samostalni, imaju milionske preglede na Jutjubu. Zanimljivo je da u jednom spotu gostuje i Igbala Jevrić, supruga Ekrema Jevrića, kojoj je ovo bilo prvo predstavljanje pred kamerama.


altPosted by Bojana Raonic on понедељак 20. јул 2015.Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (1)add comment

Lejladopobede said:

...
Dajte jos info o Lejli,samo ne preziva se ona Abdic nego joj je prezime nesto na O
04. 08. 2015

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop