utorak, 11 avgust 2009 16:50

Pop pevačica i dalje uporno tvrdi da nema nikakve veze ni sa Noletom ni sa Koletom!

 

 Izgleda da se celokupna srpska javnost urotila protiv Nataše Bekvalac pa je stalno sa nekim povezuju. Posle navodne afere sa najboljim srpskim teniserom Novakom Đokovićem, Nati je pripisan i nedavni susret sa nekadašnjim dečkom Miodragom Kostićem Koletom. Ona je sve to demantovala u intervjuu za "Story".

 - Pitam se zašto neko ima želju da naudi mojoj porodici tako što lažima o "Koletovoj tajnoj večeri" pokušavaju da unesu razdor u naš dom? Možda se odgovor sam nameće - samo se lepo može ružiti, zavist valja i zaslužiti - rekla je Nataša i dodala:

 

 

- Ni u jednom trenutku nisam videla ništa loše da Noleta, kada je u Novom Sadu, ugostim i odvedem u svoju drugu kuću - Salaš 137, gde su svi moji prijatelji. Priče da smo se ljubakali, potpuno su nebulozne. I kada sam bila u Rimu na teniskom turniru, Danilo je znao da sedim u prvom redu i ni on ni ja ne vidimo ništa loše u tome.


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (9)add comment

yamaha said:

Natasa Bekvalac:"Ne varam Dacu"
Jebulja vojvodjanska,ko i njena mama,sestra...Naravno da smo znali da ce Daci(onom majmunu i papucaru)okrenuti ledja,sada ili kasnije,nevazno.Ljudi,ona je navikla da od k***arluka zivi i j**e se njoj sta ce Daca sutra bez nje da radi.A on je glup ko k***c,jer je urodjeni papucar(ona ga uhvatila ko i sve srpske fukse na ribicu,a on jadan nije mogao kao bolju).Kreten ostaje kreten a k***a k***a.
17. 08. 2009

mimi said:

...
ko o cemu k***a o postenju
12. 08. 2009

NOBODY said:

...
MA SVE SU TO LAZI KAO STO JE I SAMA NATASA REKLA "SAMO SE LEPO MOZE RUZITI" SVI IM JEDNOSTAVNO PREVISE ZAVIDE!STVARNO NEKA IH OSTAVE NA MIRU!
12. 08. 2009

Hana said:

...
Sada ispasta grehe iz proslosti.
12. 08. 2009

dani said:

...
a pa sad moramo da joj verujem,mislim ona je teko rekla znaci mora da je istina ahahaha
nasmeja me ova natasa-prosli put kad je ovaj njen mucenik dao intervju bilo je prvi put daca o... a sada je prvi put natasa o... na stranu to sto se njih dvoje iz medija ne vade i sto je i jednom i drugom 1001.put od kad je on imao tu nesrecu
12. 08. 2009

tt boy said:

...
alo ti ga-go-gu treba vama seljacima zabraniti postovanje samo vi sami sebe mozete da razumete....paprikari
11. 08. 2009

MLJ said:

...
Ma fuksetina jedna provodi se bez muza svuda i lize gi m**a.Ne ide taj samo sas Noleta,nego i buregdziju Stoleta.Milica gu je locirala s njen GPRS i bolje da je mine bes.hahahhahahah
11. 08. 2009

*Maja* said:

...
Pa, stvarno, nek ih ostave vise na miru!
11. 08. 2009

VICTOR said:

...
naravno da nece da prizna, a mozda ga i ne vara ni sa kim
11. 08. 2009

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy