utorak, 27 mart 2018 08:25

alt

Zbog rata je POBEGLA iz BiHČitav svet zapamtio je njeno ime kada je 2015. godine ponela krunu mis univerzuma Australije. Da srpska lepota nema granice, dokazao je i izbor za Miss Universe 2015 koji je održan u Las Vegasu. U najlepših 5 devojaka našla se i Monika Radulović, australijanka srpskog porekla. Osvojila je četvrto mesto i još jednom pokazala da su srpske devojke jedne od najlepših na svetu. Sada je stala na ludi kamen i slike oduzimaju dah!

Monika Radulović je iz rodnih Zavidovića (BiH), izbegla sa roditeljima kada je imala samo četiri godine. Prvo je živela u Danskoj, a onda su otišli put Australije i potpuno prihvatili tamošnju kulturu, pa se danas zovu ponosnim Australijancima. Ipak, za muža je izabrala čoveka iz svoje rodne Bosne, pa se ovog vikenda udala za slikara Alesandra Ljubičića koji je rodom iz Jajca. Svadba je bila pravi spektakl!

Dugogodšnji partneri Monika i Aleksandar izgovorili su sudbonosno "da" u luksuznom ambijentu u Sidneju, a sve detalje proslave zabeležili su na Instagramu.


alt


Najviše komentara pobrala je mladina slika u donjem vešu, ali i venčanica ukrašena čipkom oduzimala je dah i izazvala oduševljenje.

Vesela atmosfera i pozitivna energija prosto zrače sa njihovih slika, a lepi mladenci primili su od fanova pregršt čestitki i lepih želja.


alt


Monika je u više navrata govorila o svom ratnom detinjstvu i teškim danima koje je proživela.

- Na početku nije bilo lako, zamislite doći u zemlju gde nemate ni novca, posao, mesto gde ćete živeti. Pored toga, moja majka je bila u 8. mesecu trudnoće sa mojim bratom Stefanom - izjavila je svojevremeno Monika o prvim danima u Australiji.

Dodala je da je izuzetno zahvalna svojim roditeljima: "Sve što radim, radim pitajući se hoće li moji roditelji biti ponosni na mene. Žrtvovali su toliko toga za mene i mog brata".
Izvor: Žena.blic.rs


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (0)add comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop