četvrtak, 23 jul 2015 10:37

alt

"Ona me psihički urniše već pet godina"
Pevač Mišel Gvozdenović odlučio je da ispriča kako izgleda njegov život u poslednjih pet godina otkako ga proganja bivša učesnica Maldiva Miljana Kulić."Ona me psihički urniše već pet godina i počinjem da se pitam ima li tome kraja i da li iko od nadležnih u Srbiji može da joj stane na put?! Na desetine prijava protiv nje sam podneo, sto puta je prijavljivao policiji i svako suđenje se završilo tako što kažu da ona ima papir da psihički nije zdrava. Da li bi trebalo da ubije da bi je zatvorili", pitao se Mišel i otkrivada je Miljana sve u stanju da uradi.

"Roditelji mi iz Holandije dođu na mesec i po u Čačak, a ona ih dočeka i isprati pred kapijom, gde stalno stoji. Majku mi je dva puta udarila. Slala mi je vatrogasce i hitnu pomoć na adresu, bacala petarde, napravila poplavu u dvorištu i mazala psa ko zna čime, pa je uginuo. Čitavu noć se vozi taksijem oko kuće i u pet ujutro počne da viče: Cigani, izlazite! Je.acu vam mater. K.rve jedne". Sramota me je od komšija. Meni je žao što je bolesna, ali mi je žao kroz šta moja porodica prolazi godinama", nemoćan je pevač."Policija, sudije i tužioci kažu da je dijagnoza štiti od zatvora. Na kraju ću i ja da poludim od svega toga", rekao je Gvozdenović.


Uskoro nova pesma! ;)

Posted by Mišel Gvozdenović on недеља 26. јун 2011.


Izvor: Kurir


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (4)add comment

resenje said:

...
Miljana carice opusti se i pobegni na Maldive. Zeljno te gledaoci cekaju...Ovog ruznog ostavi da se grci u strahu hahah pi..a
23. 07. 2015

jadnik said:

...
Jadniče nećeš ti da poludiš jer si pi.ka.
23. 07. 2015

biba said:

...
Bravo. Ozeni je Sabane mozda i pristane. Sta bre bivsa ucesnica Maldiva. Stize nam Miljana na male ekrane ako Bog da
23. 07. 2015

... said:

...
Nek je ozeni i nece imati problema,mozda posle pobegne sama :)
23. 07. 2015

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop