sreda, 26 septembar 2018 06:27

alt

Posle žestoke svađe sa Miljanom i Marijom KulićProducent Mirko Gavrić u žestoku svađu sa Miljanom i Marijom Kulić, u nameri da odbrani ćerku svoje najbolje prijateljice Anabele Atijas - Lunu Đogani.

Miljana je vređala Anabelu i nazivala je pogrdnim imenima, pa je u jednom trenutku došlo i do fizičkog obračuna, prilikom kojeg je Luna udarila dva puta Miljanu u glavu.

Posle neuspešnog višesatnog odgovaranja zadrugara da odustane od ove namere, Mirko je potpisao ugovor koji ga tereti da plati odštetu Televiziji Pink u iznosu od 50.000 evra, što je predviđeno sklopljenim ugovorom ukoliko dođe do samoinicijativnog izlaska.

"Ja, Mirko Gavrić svojom svesnom odgovornošću potpisujem ovaj dokument koji potvrđuje da ću platiti 50.000 evra odštetu Televiziji Pink zato što napuštam rijaliti "Zadrugu 2" i time snosim svoje posledice", pročitao je Mirko ono što je pisalo na papiru i potpisao.

Zadrugari su ga u poslednjem trenutku odgovarali od te ideje, ali on nikoga nije slušao. Kada je potpisao ugovor u tri primerka, Luna Đogani i Nadežda Biljić su briznule u plač.

Njima je toliko teško pao njegov odlazak, da se Bela kuća orila od plača.


Izvor: Kurir.rs


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (2)add comment

... said:

...
STA JE p***rU CELAVI !!!
LAKO TI JE BILO NA KIJU DA UDARAS, A SA MMMMMFILJANOM NE MOZES DA IZADJES NA KRAJ AAAAA?
27. 09. 2018

Ledy GAGA said:

...
MILJANI TREBA ODUZETI ONO KOPILE I DATI GA NA USVAJANJE.
26. 09. 2018

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop