utorak, 04 jul 2017 07:42

alt

Ne seća se šest sati svoga životaSlovenka je potvrdila da je bila pijana do te mere da nije bila svesna šta se dešava.

Mirela Lapanović, je prvi put pred kamerama, mimo rijalitija, progovorila o noći o kojoj je brujala Srbija – kada ju je Milutin Radosavljević Mili navodno silovao dok je bila u pijanom stanju.

Ono što nam je Mirela priznala jeste da je istina da je bila pijana, i to do te mere da ničega nije bila svesna. Međutim, kada je o silovanju reč, ona ima potpuno drugu priču.

– Pa ja bih samo da kažem da nije bilo… Nije bilo…nije došlo do penetracije, prave. On to nije iskoristio. Mi smo imali prvi seks onu famoznu “bračnu noć” – počela je Mirela.

Kada smo ponovili pitanje u cilju dobijanja konkretnog odgovora, Mirela je detaljnije objasnila šta se dogodilo.

– Mili je bacio malo kosku, igrao taktiku da vidi kako će ukućani da reaguju. Došlo je do nesporazuma jer su ukućani počeli da govore da je on to učinio… On to nije uradio, jer ja sam stvarno bila praktično nesvesna od alkohola, ubila sam se totalno, popila sam više od svih ukućana zajedno… – iznela je Lapanovićeva svoju stranu priče.

Kako nam je rekla, u planu ima da otputuje u Sloveniju, a potom i da se vratiu Beograd i da sa Milijem započne biznis.

– Ja samo mogu da kažem da je to prava ljubav. To je nešto jače od ljubavi… Ja verujem u nas. Osvojio me je sa tim što je bio najiskreniji muškarac u kući, borio se za mene. Mislim da me niko nije na taj način voleo – ističe Mirela.

Kompletan intervju, te da li su je se deca odrekla ili ne poslušajte u snimku ispod:


Izvor: Telegraf


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (5)add comment

Ledy Gaga trandzolina - NANOGICA htela da se SLIHTA Novaku Djokovicu, kao zbog balavice :) said:

...
A KAKO CE PROVESTI TVOJA NANOGICA?
09. 07. 2017

Ledy Gaga lepotinja - znate li da je idiot Novak Đoković svjoj smrdljivoj džukeli dao ime NIKOLA TESLA? said:

...
KAKO ĆETE PROVESTI 11.JUL?

MI ĆEMO PRAVITI TEMATSKU ŽURKU,
POD RADNIM NAZIVOM:

ODAKLE SI SELE,
DEVOJANO MLADA?

IZ SRBIJE BRALE,
SREBRENICE GRADA.

P.S.

ISPOŠTOVATI DRES KOD U VIDU ŠUBARE I OPANAKA.
09. 07. 2017

Krezavi said:

...
Lady gago bolje jedi qrac nego sto jedes hovna.nece barem da dismr
06. 07. 2017

Kada je Arkan prvi put video Cecu na svadbi jednog našeg vojnika u Erdutu rekao je: “Šta ste mi doveli ovu ku*vu muslimansku?”@ said:

...
Pzi ovo, TO JE GAGA OKUPILA 65.OOO LJUDI ! Vidis kako vi NANOGICINI KLONOVI samo prisvajate TUDJE uspehe pokusavajuci da ih OCAJNO pripisete PROPALOJ NARKOMANKI pa joj se time i pridruzujete u PLACU sto NIKADA nece biti kao DRAGANA! NANOGICA je TA koja STALNO radi FOTOSOP, a DRAGANA to nikad ne radi, zato i izgleda tako prirodna.
04. 07. 2017

Ledy Gaga Ušće 3, https://www.subotica.com/fotografije/album-71056-subotica-koncert-cece-raznatovic/ said:

...
Jer,tko to kaže,tko to laže,da je Srpska mala,kad jedan taki Cecin koncert dala. Pazite sad ovo: Ceca u Banja Luci okupi 65.000 ljudi, ono,iz momenta,a Helgi treba 1,5 godina da napuni 1/5 Arene. I sad zaludu je DM sav ovaj fotošop, i ova užasna haljina u bojama zastave Burkine Faso,kad je naša Helga fasovala aspolutni neuspeh glede koncerta u Areni. Slučaj Helge Hosenštrudlove bi se mogao opisati kao LET IZNAD KUKAVIČIJEG GNEZDA
04. 07. 2017

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop