ponedeljak, 27 novembar 2017 08:53

alt

Zadrugari zgranuti ponašanjem MALOLETNICE
Maloletna Mina Vrbaški nervozno je ležala u izolaciji sa Andrijanom Radonjić, a onda je, kao okidač, nešto u njoj puklo! Andrijana je pokušala da joj sugeriše kako ne bi trebala da reaguje burno, ali ona je istrčala u dvorište u svojim klizavim papučama, a samo što je stigla do vrata, op i padevor, a tema su bili oni sami i njihova turbulentna veza. Ipak, iako je sve počelo fino i slatko, njihova konverzacija pretvorila se u oštru debatu,!

- Ovo niste videli - uletela je Mina, obuzeta sramotom i smehom. Đekson joj je prišao kada je sela, a ona se držala za koleno.

Počeli su da se ljube, grle, vode razgo nakon koje je Mina završila u suzama.

Njegovo ponašanje mnogo je razbesnelo maloletnicu, a sve ovo završilo je njenim inpulsivnim i naglim reagovanjem Mina je razbila staklo na vratima, a svi prisutni su se zgranuli!

- Ne mogu bre više - rekao je Đekson.

Mina je izletela, a pratila ju je galama, što njene psovke, što reči zadrugara koji su se pitali da li je dobro?

Nakon što je povredila ruku, Mića joj je pomogao, a kao da je sam đavo ušao u nju, ona se vratila po još! Ovoga puta bilo je još više, i bolelo je još jače!

Đekson nije dozvolio Mini da mu uđe u krevet, a nije želeo niti bilo kakvu konverzaciju sa njom. Maloletnica se ponovo razbesnela, pa je počela ponovo da lomi staklo na vratima! Obezbeđenje je moralo da reguliše celu stvar.

Zadruga se orila, čulo se samo - Ona nije normalna, od prvog dana se videlo da je luda!

Čak i najveći rijaliti igrači, koji umeju biti itekako bezobrazni i bezobrzirni, poput Saške Karan, ostali su zgranuti ponašanjem Vrbaškove! Maloletnica je vrištala i urlala!

Lomnjavu, koja se odigrala po drugi put u vrlo kratkom periodu, možete pogledati na ovom linku, kao i ceo ishod događaja:


Izvor: Srbijadanas.com


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (4)add comment

Ledy Gaga....... said:

...
Pri čemu ja dakako tipujem na Sašku Karan ili ti Savku gazivodu, koja je baš onako kratkih nerava, te je sasvim moguće da ugazi balijušu smrdljivu, koja je balijuša sebi dopustila da na Aranđelovdan vređa srpsku slavu.
U svetlu svega navedetog, dužnost svakog poštenog Srba i Srbkinje je da se Maci Sekreciji iskenja na glavu i pošalje je u pičku materinu onu njenu zagađenu i vašljivu.
Srbija nije deponija za prihvat svakakvog đubreta, jer imamo dovoljno svog koje treba da eliminišemo, ten am ne trebaju ovakvi mudžoski insekti koji u udarnim terminima na tv reklamraju lošu sisu i pileće nožice.
Posebno je neophodno stati u kraj Sekrecijinim Maćićima, grupaciji parazita koji podržavu navedenu glodarku, jer to su stvorenja koja izazivaju moralnu gangrenu i intelektualni sifilis.
ZATO, SERBI I SERBKINJE, UČLANJAVAJTE SE U OVE GRUPE POSVEĆETE BORBI PROTIVU MACE I NJENIH MAĆIĆA, JER SVETA JE DUŽNOS(T) DA IM SE NAKARAMO MILE KEVE I MILOSNE SEJE.


01. 12. 2017

Ledy Gaga....... said:

...

Da, naravno, govorim o Maci Sekraciji, jednom poturčenom obliku primitivnog života koja nesmetano zagađuje Srbiju i pri tome ima svu moguću podršku ali svih srbomrzaca, koji na raznim internetima seire na njeno učešće u skaradnom rijalitiju Zadruga na još skaradnijoj televiziji Pink, čiji je vlasnik jedan mandril i narkoman.
Tko je Sekrecija?
To je jedno federalno nedonošče, dostojno da bude opisano u anatomiji neuspelih abortusa, od zlog, ali nepoznatog oca, jer kandidata ima ne zna im se broj, i još gore majke, koja je pjana začela Sekreciju pored pruge Brćko-Banovići, dok su je na rendaljku seksualno iskorištavali lokalni šljakeri, na stočnu pijacu pristigli seljaki i drvoseče i likovi iz budućih filmova Ademira Kenovića.
01. 12. 2017

Ledy Gaga....... said:

...
ZADRUGALIJE
ILI TI
MACA SEKRECIJA, SLUZAVI TRAG MALOG MUDŽOSA……..

ILI TI
KAKO JE SRBIJA POSTANULA KUROSVRATOVA MEHANA…….

Strašna je činjenica da se u Srbiji, našoj i pravoslavnoj, kao kod kuće oseća svako smeće koje se dovuklo iz kojekakvih vukojebina, istočnih, bliskoistočnih i federalnih.
Umesto da ispiju boćićicu otrova ko danas oni Sloba Praljak i poštede nas agonije, oni svratiše u majku Srbiju, koju mrze iz dubine duše, da jededu njojzin lebac i da probu još i pare da drpe.
01. 12. 2017

Tijana raspala kucka said:

...
Raspala maloletna fukarestina
27. 11. 2017

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop