nedelja, 10 april 2016 10:02

alt

Ispovest Zimonjića i njegove supruge


Jedan od najboljih dubl igrača sveta Nenad Zimonjić i njegova supruga Mina priznali su da su se plašili da će im neko ukrasti bebe, Leona i Lunu.

Nenad i Mina su pre sedam godina dobili blizance, a Leon i Luna su se rodili u Americi.

"Svaka mama pred porođaj počinje da strepi i pita se šta će biti sa bebama. Obično smatramo da se sve to dešava samo u našoj zemlji, ali dešava se svuda. Znam za takve situacije u Americi, na Floridi", izjavila je Mina Zimonjić.

Ona je priznala da je Nenad prisustvovao porođaju.

"Nikad ne bih pomislila da će on biti na porođaju. Ali zato što sam nosila blizance pozvala sam njega i mamu da budu u sali. Rekla sam im: Nenade, molim te, ti idi za jednim detetom, a ti, mama, idi za drugim. Ja vas molim da ne pitate za mene, da se ne osvrćete. I tako sve dok deci ne stave identifikacione narukvice i uzmu otisak stopala, što je u Americi praksa", navela je Mina Zimonjić.

Nenad Zimonjić je potvrdio reči svoje suprugu.

"Njihovo rođenje je bilo najvažniji trenutak u našim životima. Pri porođaju sam pratio Leona, a kasnije i Lunu. Prisustvovanje tome je predivan osećaj i preporučio bih ga svima koji imaju priliku", rekao je Nenad Zimonjić.

VIDEO OVDE


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (0)add comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop