Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524
nedelja, 06 septembar 2009 16:26

Slavni glumački par uskoro će postati počasni građani Berana!

 

 

 

Glumački par Milena Dravić i Dragan Nikolić uskoro će postati počasni građani Berana. Saglasnost za ovu odluku su već doneli gradonačelnik i šefovi odborničkih klubova. Obrazloženje da se povelja počasnog građanina dodeli ovim umetnicima, koji su dobili i crnogorsko državljanstvo, istaknuto je i trajno životno delo u oblasti kulturno-umetničkog stvaralaštva.

 

 

 

Javno priznanje počasnog građanina može se dodeliti građaninu ili građanki Crne Gore i stranim državljanima za postignute uspehe u radu i delovanju kojima se doprinosi razvoju određenih delatnosti, što su njih dvoje u umetničkom smislu i zaslužili. Inače, Gaga i Milena su nedavno prodali svoju kuću u naselju Rose, tako da će ih sada ovo priznanje na neki način vratiti u Crnu Goru.


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (4)add comment

ale said:

...
a odakle su inace viktorci? cula sam da je to nacionalisticko pleme iz Nacionalizonije,neobrazovano po svetskim standardima ali svi imaju diplome doktora Nacionalizma...kao i da su uvek gladni ali da za to uvek optuzuju neko drugo pleme - u stvari tako im stoji u povelji njihove prestonice Gradonacionalizam.. videla sam ovo na Discoveriju. inace, svi izgledaju normalno ali je interesantno da imaju 98 posto nacionalizovanih krvnih zrnaca...j**o te...
07. 09. 2009

ha ha ha said:

...
ne mogu da vjerujem kakav je komentar br.2 STRASNO!
07. 09. 2009

Cucka said:

...
Komentar ti je na nivou
07. 09. 2009

VICTOR said:

...
MA NEK SE JEBU SA CRNOGORCIMA
07. 09. 2009

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop