nedelja, 22 oktobar 2017 07:54

alt

Šta to krije predstavnik novinarske profesije?Tokom emisije "Pitanja novinara" koja se emitovala sinoć u Zadruzi, saznali smo mnoge stvari o životima takmičara. Jedini predstavnik novinarske profesije u rijalitiju koji obara sve granice, Milan Milošević, ipak zna nešto što mi ne znamo.

Naime, novinara portala Pink.rs, Darka Tanasijevića, zanimalo je da li Milan zna nešto o Saški Karan što mi ne znamo:

- Kada bi se desilo da zaratiš sa Saškom Karan, s obzirom na to kojim se poslom baviš, da li poseduješ pikanterije iz njenog života koje bi mogao da izneseš u javnost? - upitao je Darko.

Milanu se ovo pitanje jako dopalo, a njegov odgovor je iznenadio sve:

-Znam mnogo o Saški, iz njenog privatnog života. U svakom slučaju znam neke stvari, ali ne bih ih iznosio. Sve što je bilo negativno o njoj je već napisano. Možda su napolju kolege saznale nešto novo, pa su me preduhitrile sad.

Na ovu njegovu izjavu Saška nije ostala nema:

- Kao što je Milan rekao, o meni se sve zna, ovo mi je peti, šesti rijaliti, Milan i ja sarađujemo godinama, ne znam šta bi moglo još da se napiše. Milan i ja smo dobri ovde, družimo se, svima to smeta, pa možda hoćete da nas zavadite. Meni odgovara njegova energija, lepo nam je ovde, mislim da će biti tako i do kraja.

Kako je ovo izgledalo, pogledajte u videu ispod:
Izvor: Pink.rs


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (0)add comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop