petak, 27 maj 2016 08:19

alt

Modelsica Crnog zadovoljavala rukom


Sinoć je na imanju sve proteklo u najboljem redu dok su gosti bili tu, a tek kad je žurka završena počelo je da se dešava svašta. Milan Đorđević Crni je u jednom trenutku bio u krevetu sa dve farmerke, da bi samo ona upornija ostala u krevetu kod njega.

Kada se Dušica Grabović povukla i svetlo ugasilo, Ceca Jovanović i on su se uznemirili  u postelji i nije prošlo mnogo vremena, a usledili su neobični pokreti.Po svemu sudeći, modelsica je Crnog zadovoljavala rukom ispod pokrivača, ali je Mikijev ulazak u sobu prekinuo “romantiku”.

Nekoliko minuta kasnije, di-džej je prešao na drugu stranu kreveta i počeo da se pribija uz modelsicu.Iako je delovalo kao da je na pomolu seks, izgleda da su se predomislili u poslednjem trenutku, jer se Miki nije smirivao u sobi.

Pogledajte snimke i sami zaključite šta su sve radili ispod pokrivača:

VIDEO OVDE

VIDEO OVDE


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (4)add comment

Pajasaid@@ said:

...
Gastoz je muskarcina!! A to sto bi ti hteo da ga primis u bulju ne zaleci se, jer bi od tolikog sedenja na stolici moglo da bude bolno!!
28. 05. 2016

Paja said:

...
Za uspomenu i dugo secanje, sutra kad se uda da pokaze muzu i deci kako je pokusala da rucno da digne tom stalno nasminkanom pe.de.ru koji nosi bajat majicu znak raspoznavanja pe.der.cina smrdljivih na celu sa gastozom, smrdljivom pe.der.rom skroz.
27. 05. 2016

plivac@ said:

...
Mala spermulja prica o moralu dok je vuku za nos
27. 05. 2016

... said:

...
Sveta Caca drkacica.Flipa prvog obradila rucno,sad Crnog a za finale ostavila Lepog Micu.Sacuvaj i sakloni...
27. 05. 2016

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop