subota, 20 januar 2018 08:20

alt

Produkcija je odmah izvela napoljeJovana Tomić Matora noćas je izvedena iz rijalitija pošto je optužena da koristi zabranjene supstance.

Nakon što je Zorana Stefanov optužila Matoru da se drogira produkcija je odmah reagova i Jovanu Tomić odmah odvela na testiranje.

- Istripovala sam se možda da sam videla Matoru kako koristi neke supstance. Vrata WC-a su bila otvorena i videla sam Jovanu kako vuče belo - rekla je Zorana pred svima, a Matora je odmah skočila da se brani.

- A kako si to videla ako su vrata bila zatvorena? - upitala je šokirana Matora.Kada je Zorana nastavila da tvrdi da je videla kako koristi zabranjene supstance, Matoroj je pao mrak na oči.

- Sva se tresem. Da smo napolju zbog ovog bih nekom razbila glavu - rekla je vidno potresena Matora koja je odmah zahtevala od produkcije da je vodi na testiranje.

Uskoro je Matora morala da napusti Zadrugu. Ona je odvedena u jednu laboratoriju gde su joj uzeli uzorak krvi. Ubrzo su stigli rezultati koji dokazuju da nije koristila psihoaktivne supstance.

Izvor: Alo.rs


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (15)add comment
 1 2

ЛЕДУ ГАГА, DAKLE, KIJA JE KOPILE: https://youtu.be/10m_HaI7DHs said:

...
PRICA O KUJI KIJI
ILI
profuknjaca

Profuknjaca ili nimfomanka ! Ta nije dala samo onome ko je nije pit'o !

Liki : Gde si Bole tebra,kako zivis?

Bole: Ma rintao sam ceo dan ko konj brale,nista me ne pitaj..Odoh malo do one profuknjace Kije da je izj**em,pa kuci..zena zguzvala neku pitu..

Liki: pa brale moj,pola 8 je .. sad su ti Zika,Pera i Ljubisa kod nje,a Miladina sretoh malopre kod kafane,rece mi da ce oko 9 da navrne do nje..

Bole: e j**em je u usta ona zvalava po 1000-ti put..Nista..ajmo do prodavnice na pivcugu..pa cemo oko 10 zajedno do Kije?

Liki: ma jok... ja bio u 7 .. propustih Slagalicu zbog profuknjace j**em li joj krvav 'lebac !

20. 01. 2018

ЛЕДУ ГАГА, DAKLE, KIJA JE KOPILE: https://youtu.be/10m_HaI7DHs said:

...
MATORA JE DRUGARKCA ANTE BRNABICA.
20. 01. 2018

Kvacka said:

...
Matora smrce sanjinu cupi i tako se drogira
20. 01. 2018

ЛЕДУ ГАГА, DAKLE, KIJA JE KOPILE: https://youtu.be/10m_HaI7DHs said:

...
НАЈНОВИЈЕ ШОКАНТНО САЗНАЊЕ:

ОСИМ ШТО ЈЕ КУЈА,
КИЈА ЈЕ И РВАТУША.

20. 01. 2018

ЛЕДУ ГАГА, DAKLE, KIJA JE KOPILE: https://youtu.be/10m_HaI7DHs said:

...
Kuja Kija
ili
Biti nerotkinja

Nešto što može biti arčeno bez opasnosti da bude oplođeno, odnosno da se osveti potraživanjem alimentacije. Trsiti nerotkinju je kvadriranje punjenja kante koja nema poklopac i jebanja magarca dok je u blatu. Jer, kanta i bez poklopca može da se napuni, a magare će se kad-tad odglaviti iz blata. Nerotkinja, sa druge strane, uvek ostaje jalova. Tretiraju je često i dugo iz samo jednog razloga: jer im se može. Ko joj j**e mater kad je nerotkinja.

20. 01. 2018
 1 2

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop