sreda, 14 septembar 2016 08:38

alt

Pevač će nastaviti da živi uzdignute glavePoslednjih par dana medije i javnost je uzdrmala vest da su ženu Marka Bulata, Mariju, uhapsili zbog navodnog posedovanja kokaina.

Dok se njegova supruga oglasila povodom ovih optužbi, koje je ona nazvala "gnusnim lažim", pevač ćutao i nije davao nikakve izjave povodom ove afere. Međutim, čini se da je odlučio da je došlo vreme i da on kaže šta misli o svemu tome:

- Da sam znao da ću imati ovoliko pažnje u medijima, drogirao bih se i ranije da promovišem neku pesmu, album, nastup - cinično je izjavo Bulat u emisiji "Exkluziv".

On se i našalio i objasnio da ovakve situacije ne mogu da ga izbace iz takta:

- Život bez problema, kao sarma bez mesa. Nije bitno koliko jako udaraš, već koliko udaraca možeš da primiš - rekao je Marko i dodao da se on oduvek sportom borio protiv droge.

- Pričao sam sa majkom juče i rekao sam joj, izvini što iz novina saznaješ da se drogiram, eto nisam imao hrabrosti da ti kažem. Preskočio sam cigarete, alkohol i sad ispade da sam u poznim godinama počeo da se drogiram - izjavio je i dodao da nije ni bilo privođenja njegove supruge:

- Mediji treba lepo da saznaju ko je sve priveden i šta je sve tačno pronađeno i kod koga.Marko je naglasio i da je spreman u ovom trenutku da radi test na narkotike.

Takođe je naglasio i da svi njegovi bliski ljudi vrlo dobro znaju šta je istina, a šta laž, kao i da ovo nije uzdrmalo njegove odnose sa porodicom i Marijom.Izvor: Kurir


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (0)add comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop