sreda, 21 oktobar 2015 09:57

alt

Kristijan se sudu žalio sa „Farme“


Iako se očekivalo da će Golubović, koji je pravosnažno osuđen na osam godina zbog prodaje heroina, žalbu uputiti preko advokata, kriminalac je uzeo stvar u svoje ruke i sam napisao novu molbu sudu.

- U pitanju je žalba na rešenje suda kojim mu se odbija molba da mu se odloži odlazak u zatvor. Ta žalba stigla je u Prvi osnovni sud. Sada se čeka potvrda da je žalba stigla u zakonskom roku i ako se ispostavi da je tako, biće prosleđena Višem sudu na odlučivanje - saznaje „Blic“.

Podsećamo, ovaj sud odbio je molbu Kristijana Golubovića o odlaganju zatvorske kazne 5. oktobra. Prethodno mu je u dva navrata sud dozvoljavao odlaganje odlaska u zatvor zbog rođenja deteta. Ako i ova žalba bude odbijena, Kristijan će sutradan nakon te odluke morati da se javi u zatvor. Kristijan u zatvor ide po presudi za dilovanje heroina kojom je osuđen na osam godina zatvora. Polovinu kazne, odnosno četiri godine i četiri meseca, ranije je odslužio.

U razgovoru sa Balerinom vidno ljutit Kristijan je rekao:
- Ako za dva dana ne saznam šta mi je kuće,izlazim sam na kapiju...

Pogledajte video:Izvor: Blic


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (0)add comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop