petak, 11 mart 2016 15:51

alt

Nešto potpuno novo i neočekivano


Televizija Happy, za subotu, u 21 sat, najavila je nešto potpuno novo i neočekivano.Mnogi će ovo nazvati i Parovi 2, četvrte sezone, koja se dokazala kreativnošću i rejtingom.

Naime, u potpuno izdvojenom enterijeru, u takmičenje ulaze novi učesnici koji će boraviti u prostoru odvojenom od luksuzne vile u kojoj se trenutno nalazi 22 takmičara. Time se nastavlja ono što je osmislio produkcijski tim Happy televizije, a to je da istovremeno postoje dva rijaliti programa, odnosno – rijaliti u rijalitiju.

- Produkcijski tim rijaliti programa do detalja je mesecima, uporedo sa "Parovima" četvrte sezone, planirao novi šou program, koji bismo mogli nazvati "Parovi 2" – objašnjavaju u Happy televiziji. – Još jednom ćemo pokazati da jedna domaća produkcija nacionalne televizije može da pomeri granice i da stane rame uz rame sa svetskih kućama koje proizvode slične formate. Projekat podrazumeva potpuno nove učesnike u izdvojenom prostoru, a rediteljski tim dalje će učiniti sve da njihovi odnosi budu što zanimljiviji za gledaoce.

- Među novim takmičarima su ličnosti iz javnog života, ali i oni, koji će tek postati prepoznatljvi – poručuju iz Happy televizije. – Dokazali smo da smo fabrika rijalitija, koji osvaja Srbiju, a naš zabavno humoristički program je gledan, pre svega, jer smo uvek u vezi sa narodom. Slušamo njihove sugestije, predloge, pa i kritike.

Naizvesno je za sada, hoće li se neki od sadašnjih takmičara u "Parovima" četvrte sezone, naći u novom ambijentu, ili će do njihovog "mešanja" doći kasnije.

Izvor: HappyTv


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (1)add comment

Mira said:

...
Zabavno humoristički program gde je jedina radnja dali će neko preživeti batinjanje. To ima stalno da se gleda na Animal kanalu. Nema tu ničeg novog ni zabavnog, pink i hepi su dno dna tu treba da rade pravosudni organi.
11. 03. 2016

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop