nedelja, 21 februar 2016 09:50

alt

"Nas trojica imali smo je kad smo hteli!"


Sin biznismena Radosava Savatijevića Keneta, Aleksandar, tvrdi da je poznatu starletu Staniju Dobrojević delio sa dva dobra druga - Šarenim, kojeg je Stanija predstavila kao dečka i Matijom Jelinovićem, zbog koga je završila na sudu sa Sorajom.

- Moji drugari Šareni i Matija bili su sa njom u periodu kad i ja. Znači, nas trojica, koji smo nerazdvojni, imali smo je kad smo hteli. Imamo nekih tajni u vezi sa njom, ali neću za sada ništa da otkrivam - kaže Savatijević i dodaje da nije zadovoljan seksom koji je imao sa Stanijom.

- Sa njom sam bio u kombinaciji. Plaćao sam joj i udovoljavao u svemu jer mi je bilo lepo u njenom društvu, ali takvu devojku nikada niam ni pomišljao da šetam. Nismo se snimali tokom seksa jer je loša u krevetu. Nije me nešto mnogo seksualno privlačila, ali prijala mi je u nekim trenucima. Ona je bila samo još jedna devojka u nizu u mom životu - rekao je Kenetov mali i dodao:

- U životu sam imao samo jednu ozbiljnu vezu sa Mijom Marković. Ona je jedina devojka koju sam iskreno voleo i koju nisam sponzorisao. Sve ostale su bile nebitne.

Kada su je noovinari zamolili da prokomentariše ovakve navode, Stanija je surovo oplela po Kenetovom sinu.

- To je tatin degenerik i debil koji preko mene hoće medijsku pažnju. Tačno je da sam iz tog društva bila samo sa Šarenim, dok su Matija i Aleksandar to ljubomorno posmatali i mrzeli ga iz dna duše pošto je uspeo da me osvoji. Iako Šareni nije imao para, za razliku od tatinih sinova, koji su se rasipali i udarali po nosu, ja sam ipak izabrala zdravog i normalnog dečka - poručila je Dobrojevićeva.

Izvor: SRBIJADANAS


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (1)add comment

lili said:

...
ovu qravelu nije samo trpao onaj koji se zurio na utobus
21. 02. 2016

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop