subota, 18 april 2009 11:26
Naše javne ličnosti praznike uglavnom provode sa porodicom a ima i onih koji rade.
 
 
 
Srpske zvezde veoma poštuju pravoslavne običaje i trude se da Uskrs provedu kod kuće, u krugu svojih najbližih. Ipak, ima i onih koji ovog vikenda imaju zakazane tezge tako da će praznik provesti radno, odnosno, sa svojom publikom. Pop pevač Zdravko Čolić ima u subotu koncert u Zenici a odmah posle toga se vraća za Beograd, gde će se pridružiti supruzi Sandri i ćerkama Uni i Lari.
 
 
 
Pobednik "Velikog brata - all stars" Miroslav Đuričić će na kratko napustiti Salaš 137 i otići do rodnog Kupinova, gde ga mama Mira i tata Mirko čekaju na svečanom ručku. Folk pevačica Ceca Ražnatović, po običaju, Uskrs provodi sa svojim roditeljima, sestrom i decom. Za razliku od nje, Lepa Brena odlučila je da praznik proslavi u Monte Karlu sa suprugom Bobom Živojinovićem. 
 
 
 
Folk zvezda Seka Aleksić sa dečkom Mladenom boraviće u Sremskoj Mitrovici, gde je njena majka spremila bogatu trpezu a za nešto slično se odlučio i voditelj Boško Jakovljević, koji će Uskrs provsti takođe u krugu porodice.

Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (14)add comment
 1 2

Tamara said:

...
Koga to zanima???
19. 04. 2009

ja said:

...
Vazno je da Seku ceka bogata trpeza jer verovatno je to jedini nacin da poseti majku... :-)
18. 04. 2009

ja said:

...
i mene ja bas briga
18. 04. 2009

smicalica said:

...
Briga me
18. 04. 2009
 1 2

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy