petak, 13 jul 2018 07:57

alt

A samo ima dvadeset godinaZahvaljujući svojoj robnoj marki „Kajli kozmetika“, čija je vrednost sada 800 miliona dolara, Kajli Džener je na putu da postane najmlađa milijarderka koja je sama zaradila novac, navodi „Forbs“.

Dženerova se našla na naslovnoj strani poslednjeg broja američkog biznis magazina koji ističe da je ova 20-godišnjakinja tokom poslednje tri godine zaradila 630 miliona dolara od svog brenda, dok je od toga 330 zaradila u 2017. godini.

Kada se uključe partnerstva sa „Pumom“ i „Paksanom“, firma Dženerove vredi 900 miliona dolara, piše Forbs.

Ono što je sporno, ipak nije vrednost njenog bogatstva, već pitanje koliko Kajli Džener može da ponese titulu one koja je sama zaradila novac, s obzirom na to da potiče iz bogate porodice, što tehnički ne može da je kvalifikuje kao osobu koja je krenula od nule.

Iz tih razloga ovaj potez Forbsa naišao je na negativne reakcije javnosti.

„Roditi se kao privilegovan i iskoristiti to kao početak. Svaka čast ljudima koji su počeli ni od čega i stekli milione. Pravim preduzetnicima koji doslovno nisu imali ništa i uspeli“, jedan je od komentara.Kako navodi jedna tviterašica, proglašavanje Dženerove za ženu koja je od nule napravila milione, bez zalaženja u njen početni položaj, navodi ostale ljude da postave siromašnima pitanje zašto još nisu zaradili novac.

„Njena priča nije ni inspirativna ni motivaciona ni za koga“, ističe se u komentaru.

Izvor: RTS.rs


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (0)add comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop