utorak, 15 mart 2016 09:30

alt

Saška Karan ispričala sve detalje napada

Saška Karan je odlučila da sve detalje napada ispriča Zorici Marković i Mikiju Mećavi, koje je interesovalo kako se sve odigralo kada je Gagi Fanki Dži pokušao da provali kod nje u izolaciju.

– Ni na kraj pameti mi nije bilo. Na vratima je lupao i lupao i polomio je ono skroz, otvorio je vrata, međutim, dotrčali su ovi iz obezbeđenja u pravi momenat. Da su zakasnili, ja ne znam šta bi bilo – ispričala im je pevačica.

Kada je Saška izašla napolje, Gagi, koji se odaljio do Banetove izolacije, zgrabio je veliku cepanicu i gađao je njom. Nekoliko trenutaka kasnije obezbeđenje ga je uhvatilo.

– Ali znaš kako su se ljudi stvorili. Svaka im čast. Ja sam im se i zahvalila, jer ko zna šta bi se desilo. Tek posle sam počela da se tresem – priča Saška.Saškin suprug Aleksandar bio je gost Dušice Jakovljević, gde je između ostalog govorio o sinoćnjem događaju. – Poziva je bilo jako puno. Želim da se zahvalim čoveku iz obezbeđenja, koji je reagovao na vreme, a ujedno se zavhvaljujem i produkciji TV Pink koja ga je udaljila iz rijalitija – rekao je Saškin suprug Aleksandar. On je obećao i da će kao član porodice reagovati. Poslušajte šta je imao da kaže tokom gostovanja.Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (3)add comment

meda said:

...
ha ha ha ma trebao je jos da je iscuka profuknjaca jedna neka vidi malo kako je kad nju neko napada
19. 03. 2016

vendisaid@ said:

...
A tek kako su ti krenule za Milosem Bojanicem..
17. 03. 2016

vendi said:

...
jao tako me je sve ovo pogodilo da čim sam ovo pročitala krenuše mi suze niz lice i iz moje male čupke
17. 03. 2016

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop