petak, 20 februar 2015 16:39

alt

Ja sam prevaren, zloupotrebili su moj lik(video)

Aleksa Jelić, koj ije bio u finalu izbora za srpskog predstavnika na Evrosongu, tužiće Vladimira Graića Graju i Leontinu Vukomanović jer su mu dodelili, kako tvrdi, staru pesmu. Naime, još dok je takmičenje trajalo, Marija Mihajlović je na Fejsbuku prenela komentar da je pesmu pre sedam godina izveo Đorđe Gogov na televiziji, što je šokiralo Jelića, koji je odlučio da se obračuna sa autorima numere."Hvala Graiću i Leontini što su me lagali i prevarili, stručni tim će se njihovim delima pozabaviti, sastanci su već u toku. Ja imam sva prava, zakon je na mojoj strani, a neko mora da odgovara za ovu sramotu", ispričao je Aleksa Jelić."Ja sam prevaren i izigran, zloupotrebili su moj lik i delo, moj entuzijazam prema muzici, sve ono što se godinama gradio i osudili me na trku koja je unapred izigrana", tvrdi Aleksa.


Čuo sam da je snimak bio i na Jutjubu. Nemam veze s tim. Nikome nisam dao prva da koristi pesmu. Ona mi je ukradena i iskorišćena u svrhu za koju nije pravljena. Nisam nikom dao pravo prvog emitovanja. Mi smo pravna država i zbog svega što se desilo podneću tužbu. Nemam ugovor, niti sam bilo kome nešto obećao", tvrdi Graić.Uporedite sami:

Get Adobe Flash player

Get Adobe Flash player


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (0)add comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop