utorak, 01 septembar 2015 22:36

alt

Nakon Mire krenuli su i ostali da je napadaju
Ušla je u rijaliti i pozdravila ih sve a onda su je svi redom napali, međutim, rediteljka im nije ostala dužna.Jelena Golubović je ušla u rijaliti "Parove" a onda je nastao pravi haos! Dok se nije pojavila na vratima većina njih ju je ogovarala ali čim se pojavila na vrata, zaćutali su.Jelena ih je kroz osmeh pozdravila a onda i prišla svima da se rukuje. Svi su joj otpozdravili ali Saška i Maca nisu želele to da učine.
"Osetila sam po stisku ruke ko mi se obradovao. Vidim sve, vidim da Maca i Saška nisu htele da mi pruže ruku", rekla je Jelena.


altMira Škorić je želela da zna zašto je Jelena u drugom studiju pominjala njeno ime i zbog čega je nabeđivala da je ona nešto loše komentarisala."Mira, šta sam ja komentarisala? Ti samo imaš problem što sam ja na finalu navijala za Gastoza. To je tvoj poraz, tvoj ego", rekla je Škorićeva.Nakon Mire krenuli su i ostali da je napadaju. Saška Karan je rekla da je Jelena pljunula na samu sebe.

"Ti si osoba koja je rekla ako ne pobedi da više neće ući a onda je pljunula samu sebe."

"Ja kada sam izašla da primim nagradu, publika je pevala "Prvo mesto". Tehnika može da zataji ali ja imam četu fanova. To što si ti imao hakera, to je druga priča", odgovorila je Jelena i izazvala neverovatan osmeh kod Gastoza.


altVesna Rivas se takođe pozdravila sa njom uz osmeh ali je par minuta nakon toga i ona započela svađu.
"Za tebe sam spremna jer si ti knjiga pisana za mene. Ići ćemo poglavlje po poglavlje", rekla je ona ali Jelena je odgovorila u svom stilu."Stvarno, jel vi znate da čitate", rekla je Golubovićka ali Vesna je odmah počela da je napada kako ona nema školu.

Miki Đuričić joj je prišao da se još jednom pozdrave uz reči da je ubeđen da će ih Jelena sve ispratiti iz vile."Ni ja nisam srećan što te vidim, ali ja ti kažem da ostaješ do zadnjeg dana. Ja to već vidim. Ovo mi je treći rijaliti u kom se susrećem sa Jelenom, ali mi od nje napravimo to. Kada bismo svi sa njom bili dobri, bilo bi drugačije. Žena je ušla i svi smo je napali, to ljudi gledaju."Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (6)add comment

Garganel said:

...
Otpad od zene.Bruka i sramota.Samo pljuje po drugima.Pobedice ako joj nameste kao prosli put,njoj i gadstozu.
02. 09. 2015

Bubamara said:

...
Zasto su doveli ovu kozu da mekece?Ako je bolesna od kancera, onda nije pametna kada je usla u realiti.Ako je slagala onda je patoloski lazov.Vi njeni botovi koje je ona platila,nece te joj pomoci da pobedi.Jedino HAPPY moze da joj dodeli pobedu, kao prosli put njoj i gadstozu.
02. 09. 2015

Prvo i jedino mesto said:

...
Carica je totalna neprikosnovena najmoćnija seva kad se pojavila to je sad najtraženije mesto Farma je potopljena.
02. 09. 2015

trt said:

...
Zar je ona vredna da se zbog nje prekine cirilica?
Kakvo iznenadjenje?!... Kao kuce se pred vratima vile vrtela i cekala danima da joj se otvore vrata od Parova i udje u vilu..
Drugih obaveza i nema.
Kakva rediteljka, Sta rezira? Ne izlazi iz rijalite emisija.
Koji fanovi?... One babe na proglasenju pobednika parova su vec sada na umoru.
Pored onoliko ovacija Gastozu njeni "fanovi" se nisu ni videli ni culi.Decko ju je razbio.
Ona je "OVER ZENA'.

A PRODUKCIJI I VLASNIKU SVAKA CAST ZA ODABIR UCESNIKA.
KOSTA ALI DONOSI GLEDANOST.
02. 09. 2015

PANDORINA KUTIJA said:

...
BOLJE DA SU JE OCEKALI NA KU.RAC
01. 09. 2015

PANDORINA KUTIJA said:

...
A OVA GOLUBICA VEC SMARA,KAO I VESNA IRVAS,GAD SKROZ,SASKA ISKARANA I MACA PU.SIKA.GOLUBICI JE GLAVNI IZVOR PRIHODA REALITY
01. 09. 2015

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop