ponedeljak, 06 jun 2016 07:52

alt

Ovakvu reakciju niko nije mogao da očekuje


Tokom prenosa video poruka porodica uživo dok su trajale reklame, gledaoci prenos Farmatv.net-a mogli su da vide šta se dešava iza kulisa. Producenti su preneli da voditeljka treba da sedne među farmere, a da Jelena mora da se pomeri i sedne kod Marine Perazić

Kada je ovo čula krenula je lavina koja je ostavila sve u čudu. Ovakvu reakciju niko nije mogao da očekuje. Jelena Golubović je počela da vređa producenta televizije “Pink“ najgorim mogućim uvredama zbog ovog zahteva. Među svima uvredama ona mu je rekla da je džukela, kreten, idiot i bolesnik.

Kod KOGA?, da li si ti normalan, ja kod nje neću da sedim. Vi stvarno niste normalni, bolesnici jedni. Čija je, Miloše, to ideja. Jako je bitno, ko je ta džukela koja to traži. Napustiću ovo!

Producent se našalio i rekao: “Gledam Parove, ne gledam Farmu“ kada ga je Jelena pitala, da li prati Farmu

Producenti su je opomenuli da ne žuri i da ovo trenutno nije posao i da ne rade.

“Nek čuje taj ko je rekao da sednem pored Marine da je KRETEN, taj nek mi se obrati. Idiot i bolesnik.“, zaključila je Jelena.Izvor: farmatv.net


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (1)add comment

Cacaca said:

...
Nisam znala da ima tako mnogo bolesnika koji glasaju za ovu bolesnicu ! ! !
06. 06. 2016

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop